3533

طرز تهیه فیله استریپس

مواد لازم:
فیله مرغ: یک و نیم کیلو
آرد: 2 پیمانه
تخم مرغ: یک عدد
باترمیلک: یک و نیم پیمانه
روغن سرخ کردنی: 3 پیمانه
فلفل سیاه: یک قاشق غذاخوری
فلفل قرمز: به میزان لازم
پودر سیر: به مقدار لازم
پودر پیاز: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
آب: به مقدار لازم
سس: به مقدار لازم


مرحله اول تهیه فیله استریپس:
فیله های مرغ را در ظرفی می گذاریم. روی آن نمک، فلفل قرمز، پودر سیر و پودر پیاز را می پاشیم. سعی می کنیم این مواد به همه قسمت های مرغ برسد. کمی آب روی فیله های مرغ می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم تا به مدت دو ساعت در یخچال مزه دار شود.

 

مرحله دوم تهیه فیله استریپس:
باترمیلک را در ظرفی می ریزیم و تخم مرغ را روی آن می شکنیم. هر دو را با هم مخلوط می کنیم. در ظرف دیگری آرد، نمک و فلفل سیاه را مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم.

 

مرحله سوم تهیه فیله استریپس:
فیله های مرغ را از یخچال بیرون می آوریم و درون مخلوط آرد می غلتانیم. فیله را از آرد بیرون آورده وارد مخلوط باترمیلک می کنیم و دوباره درون آرد می غلطانیم. برای بهتر جذب شدن آرد به فیله های مرغ باید از دو دست کمک بگیریم و آرد را تماما روی فیله بمالیم.

 

مرحله چهارم تهیه فیله استریپس:
کمی در تابه،  روغن سرخ کردنی می ریزیم و روی شعله قرار می دهیم تا گرم شود. فیله ها را در تابه می اندازیم و منتظر می شویم تا یک طرف آن سرخ شود و طرف دیگر آن را برگردانیم. برای اینکه روغن زیاد فیله ها گرفته شود می توانیم آن ها را روی دستمال تمیز یا روی چیزی مثل صافی که به راحتی روغن از آن چکه کند و خارج شود، می گذاریم.
بعد از سرخ کردن فیله استریپس را کنار سس دلخواه سرو می کنیم.