طرز تهیه فیش اند چیپس
مواد لازم:
روغن سرخ کردنی: به مقدار لازم
سیب زمینی: بزرگ 5 عدد
آرد: یک فنجان
تخم مرغ: 2 عدد
نمک: 3 قاشق چایخوری
بکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه: 2 قاشق چایخوری
آرد برنج: 2 فنجان
فیله ماهی: 4 عدد
سرکه بالزامیک: به مقدار لازم
سس تارتار: برای سرو
این دستور غذایی به روغن زیادی احتیاج دارد. پس روغن را به مقدار زیاد در سرخ کن ریخته و آماده نگهدارید تا زمانی که شروع به سرخ کردن کنید. سیب زمینی را پوست بگیرید و به شکل خلالی (اندازه انگشت) خرد کنید. سپس در سرخ کن نگهدارید. بعد از طی مدت زمان 2 الی 3 دقیقه ای آنها را از سرخ کن خارج کنید و به کمک دستمال کاغذی پهن روغن اضافی آن را بگیرید. حال مخلوطی از آرد، بیکینگ پودر، یک قاشق نمک، فلفل سیاه و تخم مرغ تهیه کنید. سپس یک فنجان آب که بهتر است گازدار باشد روی آن مواد ریخته و مخلوط کنید. بعد مخلوط را هم بزنید. این مواد را به درون بشقابی تخت ریخته، فیله های ماهی را ابتدا در آرد برنج بزنید بعد در این مخلوط آردی بگذارید. فیله ها را در سرخ کن بگذارید تا رنگ آنها طلایی شود و درون روغن سرخ شود. بعد آنها در بیاورید روی حوله های کاغذی بگذارید. کمی نمک و سرکه بالزامیک روی آن پخش کنید. سپس با سس تارتار یا سسی که شما می پسندید با سیب زمینی سرو کنید.