3527

طرز تهیه فلن کیک سوئدی خانگی

مواد لازم:
شیر: ۲ لیوان + ۱/۲ پیمانه
کرم کارامل: ۱ بسته
پودر ژلاتین: ۱ قاشق غذا خوری
تخم مرغ: ۲ عدد
آرد: ۱/۵ پیمانه
شکر: ۱ پیمانه
روغن مایع: ۱/۲ پیمانه
بکینگ پودر: ۱ قاشق غذا خوری
پودر کاکائو: ۳ قاشق غذا خوری
وانیل: ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک: ۱ پنس
کره: برای چرب کردن قالب
مرحله اول تهیه فلن کیک سوئدی خانگی :
برای درست کردن فلن کیکمون اول میریم سراغ قالبی که میخواهیم توش اون رو درست کنیم. اول از همه قالبممون رو با کره چربش میکنیم و میزاریم کنار. سپس بسته کرم کاراملی که داشتیم رو برمیداریم و بازش میکنیم (باید در اینجا بهتون بگم که داخل بسته کرم کارامل همیشه یه بسته پودر و یه بسته سس وجود داره). سس داخل بسته کاراملمون رو میریزیم کف قالب و یکدست پخشش میکنیم ومیزاریم کنار. حالا یه ظرف برمیداریم و نصف پیمانه از شیری که داشتیم رو میریزیم داخلش و بعد پودر ژلاتینمون روی اون میپاشیم و میزاریم کمی بمونه تا به خودش حالت اسفنجی بگیره.
سپس یه ظرف رو پر آب میکنیم و میزاریم رو حرارت تا شروع کنه به جوشیدن سپس مخلوط پودر ژلاتین و شیرمون رو که حالت اسفنجی پیدا کرده رو میزاریم روش به روش بن ماری شروع کنه به شکل گرفتن. حالا یه قابلمه برمیداریم و یک و نیم پیمانه از شیرمون رو میریزیم داخلش و پودر کاراملی که داشتیم رو هم بهش اضافه کرده و شروع میکنیم به هم زدن تا پودر کاراملمون داخل شیرحل بشه. بعد از اینکه حل شد قابلمه رو میزاریم رو حرارت و همینجور مدام هم میزنیم تا شروع کنه به جوشیدن. بعد از اینکه که شروع کرد به جوشیدن یکم هم میزنیم و بعد از رو حرارت برمیداریم و پودر ژلاتینی که تو شیر حل کرده بودیم رو به این مخلوطمون اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.

مرحله دوم تهیه فلن کیک سوئدی خانگی :
حالا تو این مرحله بعد از اینکه پودر ژلاتین حل شده تو شیرمون رو به مخلوط کاراملیون اضافه کرده و خوب هم زدیم همون طور داغ داغ داخل قالبمون روی سس کاراملیون میریزیم و قالبمون رو میزاریم داخل یخچال بمونه تا خودش رو بگیره. حالا میریم سراغ درست کردن لایه بعدی که کیکمون هستش. حالا قبل از هر کاری میریم سراغ فر و فر رو روشن کرده و میزاریم رو حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد تا گرم شه و برای پخت کیکمون آماده باشه. سپس یه ظرف برمیداریم و آردمون رو میریزیم داخلش و بعد از اون پودر کاکائو، نمک و بکینگ پودر رو بهش اضافه کرده و با هم مخلوطشون میکنیم. سپس یه ظرف دیگه برداشته و مخلوط مواد خشکمون رو داخلش سه بار الک میکنیم و بعد از الک کردن میزاریم کنار.
سپس یه ظرف دیگه برداشته و تخم مرغ هامون رو داخلش شکسته سپس شکر و وانیلمون رو اضافه کرده و شروع میکنیم به هم زدن. انقدر مخلوط تخم مرغیمون رو میزنیم تا حجم بگیره و کش بیاد. سپس وقتی مخلوطمون به این حالت رسید ۱/۲ پیمانه شیری که داشتیم رو اضافه کرده و کمی هم میزنیم و بعد روغنمون رو اضافه کرده و مجدد همه مواد رو با هم میزنیم تا خوب مخلوط شده و به خورد هم برن. بعد از اینکه خوب با هم مخلوط شدن، مواد خشکمون رو که الک کرده بودیم رو کم کم به مخلوطمون اضافه میکنیم و بعد از هر بار اضافه کردن مواد رو هم میزنیم با لیسک یا همزن تا یه مایه یکدستی به دست بیاریم.

مرحله سوم تهیه فلن کیک سوئدی خانگی :
حالا تو این مرحله بعد از اینکه مواد کیکمون آماده شد، میزاریم کنار . سپس قالبمون رو از یخچال در میاریم و مواد کیکمون رو که آماده کرده بودیم رو آرام آرام میریزیم روی کرم کاراملون که دیگه سفت شده سپس قالبمون رو میزاریم داخل یه ظرف بزرگتر و تا جاییکه کرم کاراملمون هست آب داخل ظرف بزرگه میریزیمو بعد ظرفمون رو آرام میزاریم تو فر که آب داخلش نریزه و میزاریم یه یک ساعتی با همون حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد داخل فر بمونه تا بپزه. در ادامه بعد از یک ساعت قالبمون رو از فر در میاریم و آب داخل ظرف رو خالی میکنیم و مجدد قالبمون رو میزاریم داخل فر یه ۲۰ دقیقه ای بمونه تا پخت فلن کیکمون کامل بشه.
سپس بعد از ۲۰ دقیقه در فر رو باز کرده و کیکمون رو با یه خلال دندان تست میکنیم. اگر چیزی به خلالمون نچسبید کیک ما پخته و آماده هستش. سپس از فر در میاریم و میزاریم کمی خنک شه. بعد از اینکه خنک شد کیک رو همان طور که تو قالب هستش میزاریم تو یخچال یه ۴ ساعتی بمونه. حالا بعد از ۴ ساعت قالب رو از یخچال درمیاریم و با یه چاقو از قالب جدا میکنیمش و تو ظرف گذاشته و سروش میکنیم. نوش جان.