3519

طرز تهیه فلافل کنجدی

مواد لازم:
نخود: 100 گرم
باقالا: 100 گرم
سیر: 3 حبه
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
دارچین: نصف قاشق مرباخوری
جوز هندی: نصف قاشق مرباخوری
زنجبیل: نصف قاشق مرباخوری
تخم گشنیز: یک قاشق چایخوری
زیره: یک قاشق چایخوری
نمک: یک قاشق چایخوری
بکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
پیازچه: 5 شاخه
خرفه: یک دسته
کاسنی: 2 برگ
جعفری: یک دسته
کنجد: 4 قاشق غذاخوری
روغن: به میزان کافی
آب: به میزان لازم


مرحله اول تهیه فلافل کنجد:
باقالا و نخود را بیست چهار قبل خیس می کنیم. غذاساز آماده می کنیم و برگه های خرفه و کاسنی و جعفری و پیازچه را از ساقه هایشان جدا می کنیم و داخل غذاساز کاملا خرد می کنیم. دلیل استفاده از غذاساز برای این است که قرار است بقیه مواد را هم پوره کنیم و بخاطر صرفا سبزیجات از سبزی خردکن استفاده نکنیم.

 

مرحله دوم تهیه فلافل کنجد:
سبزیجات را خارج می کنیم و سیر، نمک، تخم گشنیز،دارچین، زنجبیل، جوز هندی، بکینگ پودر، فلفل سیاه و زیره را داخل غذاساز می ریزیم و مواد را می چرخانیم.

 

مرحله سوم تهیه فلافل کنجد:
آب نخود و باقالا را آبکش می کنیم و می ریزیم در غذاساز و پوره می کنیم. یا مواد باید پوره شود یا مثل شن درشت باشد. سبزیجات را با موادی که الان پوره کردیم، درهم مخلوط می کنیم و در ظرف را با درب یا سلفون می پوشانیم و در یخچال می گذاریم. دراین مدت 2 ساعت مواد طعم دار خواهد شد.

 

مرحله چهارم تهیه فلافل کنجد:
کنجد را در ظرفی می ریزیم. مواد را از یخچال بیرون میاوریم و به اندازه توپ از مواد جدا کرده با دست گرد می کنیم. توپ گرد شده را در کنجد غلت می دهیم و کنار می گذاریم تا تمام مواد را به این شکل آماده کنیم. در تابه روغن می ریزیم و داغ می کنیم. گلوله های فلافل را در روغن سرخ می کنیم. بعد از سرخ شدن هر کدام را از تابه بیرون آورده و روی دستمال تمیز می گذاریم تا روغنش گرفته شود. فلافل کنجدی بعد از این مرحله آماده است و به دلیل استفاده از سبزیجات کاملا مناسب افرادی است که می خواهند رژیم بگیرند.