3510

طرز تهیه فلافل به سبک عربی

مواد لازم:
نخود: 2 فنجان
پیاز: یک عدد
تخم گشنیز: یک قاشق چایخوری
زیره: 2 قاشق چایخوری
پودر هل: کمی
آرد: 1.5 قاشق غذاخوری
جعفری: 1/4 پیمانه
سیر: 3 حبه
نمک: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
فلفل سیاه: 1/4 قاشق چایخوری
فلفل قرمز: 1/4 قاشق چایخوری
فلافل یک نوع فست فود نانی هست که در اصل به لبنان بر می گردد و در انواع مختلف درست می شود که اصلیترین آن در ترکیب خود، نخود دارد. فلافل های دیگر نیز با ماش، عدس، سیب زمینی و بادمجان درست می شوند.


مرحله اول تهیه فلافل به سبک عربی:
نخود را بیست و چهار ساعت قبل خیس می کنیم.

 

مرحله دوم تهیه فلافل به سبک عربی:
نخود را آبکش می کنیم و چند بار آب آن را عوض می کنیم تا نفخ آن گرفته شود.


مرحله سوم تهیه فلافل به سبک عربی:
در این مرحله مواد را برای مرحله بعد که قرار است آن را مخلوط کنیم، آماده می کنیم. جعفری را خرد می کنیم. پیاز را درشت خرد می کنیم. آرد و نمک را با هم قاطی می کنیم و الک می کنیم. الک کردن آرد برای اطمینان از تمیز بودن آن است.


مرحله چهارم تهیه فلافل به سبک عربی:
نخود را در غذا ساز می ریزیم. پیاز، سیر، جعفری، آرد و نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، تخم گشنیز و زیره را به آن اضافه می کنیم. کمی پودرهل را روی مواد می پاشیم و همه مواد را با هم میکس می کنیم.

 

مرحله پنجم تهیه فلافل به سبک عربی:
مواد باید شل نباشد. اگر شل بود مواد را در زمان بیشتری در غذاساز له می کنیم.

 

مرحله ششم تهیه فلافل به سبک عربی:
ماهیتابه را روی شعله گاز قرار می دهیم. روغن در آن می ریزیم و از مواد به اندازه گلوله کوچک بر می داریم و در روغن داغ می اندازیم و سرخ می کنیم. همه مواد را به این شکل سرخ می کنیم.

 

مرحله هفتم تهیه فلافل به سبک عربی:
برای اینکه بتونیم فلافل در رنگ های مختلف درست کنیم باید این نکات را توجه کنیم. برای ینکه فلافل سبز رنگ شود باید میزان سبزی جعفری را بیشتر کنیم و اگر بخواهیم زرد شود میزان زردچوبه را بیشتر می کنیم. در نهایت فلافل را همراه نان میل کنید. نوش جان!