351

طرز تهیه بادمجون شکم پُر

مواد لازم:
بادمجان : ۶ عدد متوسط
پیاز : ۱ عدد
گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ گرم
روغن : به مقدار لازم
رب : ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل : به مقدار لازم
زردچوبه : به مقدار لازم
آب : به مقدار لازم
گوجه : به مقدار لازم


مرحله اول تهیه بادمجان شکم پُر :

ابتدا بادمجان را به صورت یکی درمیان پوستش را پوست بگیرید. آن را به مدت دوساعت در آبنمک قرار دهید. سپس آن را آبکشی نمایید. با چاقو روی بدنه ی بادمجان ها برش عمودی بزنید بادمجان ها را در روغن سرخ کنید و در ظرف مناسب قرار دهید.

 

مرحله دوم تهیه بادمجان شکم پُر :

پیاز را پوست بگیرید و رنده کنید و آن را با گوشت چرخ کرده شده؛ مخلوط کنید و به آن نمک و زردچوبه و فلفل بزنید.


مرحله سوم تهیه بادمجان شکم پُر :

اکنون در تابه ای گوشت را سرخ کنید و هنگامی که کاملا گوشت سرخ شد رب را هم به آن بیافزاید و یک لیوان آب نیز اضافه کنید و اجازه دهید گوشت به خوبی پخته شود.اکنون از ترکیب گوشت داخل بادمجان را پر کنید.

 

مرحله چهارم تهیه بادمجان شکم پُر :

گوجه ها را بشویید و آن ها را به دو تیکه قسمت کنید و در قابلمه ایی مناسب بادمجان های شکم پر را بچینید و روی آن ها را گوجه بگذارید و دو لیوان اب و دو قاشق روغن هم داخل قابلمه بریزید. در قابلمه را ببندید و اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه روی شعله ی ملایم به خوبی بادمجان ما بخار پز شود.
غذای ما آماده است. نوش جان.