طرز تهیه فریتاتای قارچ و پنیر
مواد لازم:
فلفل قرمز: یک عدد
تخم مرغ: 8 عدد
کره: 30 گرم
آب: 2 قاشق غذاخوری
جعفری: 2 قاشق غداخوری
پیاز: یک عدد
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا: 110 گرم
قارچ: 100 گرم
امیدوارم حالتون خوب باشه و لبخند مهمون همیشگی لب هاتون
امروز با یه نوع غذای ایتالیایی و بسیار خوشمزه در خدمتتون هستم.
فریتاتای قارچ و پنیر
اسمش شاید سخت باشه و اما درست کردنش بی نهایت آسونههههه. حالا با من همراه باشید تا این غذای عالی رو درست کنیم.
در زبان ایتالیایی واژه فریتاتا به معنای آشپزی در زمان فشرده و کوتاه هست. با فریتاتا می توانید ناهاری خوشمزه و کامل را به همراه یک سالاد درست کنید. می توانید آن را به گونه ای تزیین کنید که این غذای ساده بسیار شکیل به نظر برسد.
تفاوت املت با فریتاتا اینست که املت را می توانیم با انواع چاشنی ها و تخم مرغ تهیه کنیم و داخل ان مخلفات گوناگونی بریزیم و آن را تا کنیم. اما در فریتاتا تمام مواد را با تخم مرغ مخلوط می کنیم.
نتیجه این کار به نوعی شبیه کیک می شود و مقداری از املت ضخیم تر و سفت تر است. علاوه بر این املت را می توانید به طور کلی در روی اجاق گاز بپزید، این در حالی است که طبق اکثر روش ها فریتاتا را باید داخل فر و یا گریل گذاشت تا بپزد.
مرحله اول تهیه فریتاتای قارچ و پنیر:
ابتدا جعفری ها را تمیز کنید و آشغال هایش را دوربریزید. بعد تمیز بشوییدش و داخل آبکش مناسبی قرار داده تا آب ان کشیده و خشک شود.
حالا کاسه ای بردارید و تخم مرغ ها را داخل آن بشکنید و جعفری های خرد شده و نمک و فلفل را به آن بیفزایید و به کمک چنگال خوب هم بزنید. فلفل را بشویید و دانه هایش را خارج کنید و ریز خردش کنید. حالا فلفل ها و پنیر را به مواد اضافه کرده و دوباره ترکیب می کنیم. کره را در محیط اتاق قرار داده تا نرم شود. حالا تابه را روی شعله کم گاز قرار داده و زمان می دهیم تا کره آب شود.
مرحله دوم تهیه فریتاتای قارچ و پنیر:
یک عدد پیاز را پوست می کنیم و می شوییم و بعد نگینی خردش می کنیم. حالا قارچ ها را تمیز می شوییم و تمام سیاهی آن را پاک می کنیم. هیچ گاه قارچ ها را با آب فراوان نشویید چرا که حالت خمیری پیدا می کند. وقتی کره آب شد و حالت کف الود داشت به آن پیاز و قارچ ها را اضافه کنید و خوب تفت بدهید. به مدت هفت الی ده دقیقه زمان دهید تا پیازها رنگ مات به خود بگیرند و سرخ شوند اما مراقب باشید که نسوزند. قارچ ها نیز باید آبشان خشک شود و کم حجم شوند. قارچ و پیاز تفت داده شده را به کمک کفگیری شکاف دار از تابه خارج کنید و کنار بگذارید.
مرحله سوم تهیه فریتاتای قارچ و پنیر:
روغن زیتون را داخل تابه بریزید و زیر آن را زیاد کنید. وقتی روغن خوب داغ شد ترکیب تخم مرغ و پنیر را به آن اضافه کنید و بگذارید حدود یک دقیقه بپزد. غذا را هم نزنید اما کفگیر پلاستیکی را دور تابه بکشید تا چیزی به اطراف نچسبد.
مرحله چهارم تهیه فریتاتای قارچ و پنیر:
ترکیب پیاز و قارچ را روی تخم مرغ ها بریزید و سپس در تابه را بگذارید و شعله را کم کنید. بگذارید چهار الی پنج دقیقه یا تا زمانی که غذا در کف تابه سفت شود بپزد. روی غذا باید حالت سفت و خشک به خود بگیرد.
مرحله پنجم تهیه فریتاتای قارچ و پنیر:
وقتی فریتاتا پخت، زیر گاز را خاموش کنید.
فر را روی دمای 200 درجه سانتی گراد بگذارید تا گرم شود.
در تابه را بردارید و آن را داخل فر و در طبقه وسط جای دهید. بگذارید دو الی سه دقیقه یا تا زمانی که روی غذا سفت و طلایی شود در فر بماند.
برای سرو کردن این غذا به کمک کفگیر پلاستیکی دور فریتاتا را از تابه جدا کنید. یک بشقاب گرد را روی تابه بگذارید و تابه را سریع برگردانید تا محتویات آن داخل بشقاب بریزد. فریتاتا باید به رنگ طلایی باشد. غذا را باید بلافاصله پس از پخت، سرو کنید.
این غذا برای ناهار با گوجه فرنگی، پیاز قرمز و سالاد ریحان و یا سالاد برنج و فلفل بسیار مناسب است.
نوش جانتان!