3490

طرز تهیه فریتاتا کدو سبز یا کوکو کدو

مواد لازم:
کدو: 680 گرم
پیاز قرمز: یک عدد
سیر: 2 حبه
روغن: 2 و 1/2 قاشق غذاخوری
کره: 1/2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ: 6 عدد
نمک: 1/3 قاشق چایخوری
فلفل سیاه: 1/2 قاشق چایخوری
ادویه: 1 و 1/2 قاشق چایخوری
زردچوبه: 1/2 قاشق چایخوری
آرد برنج: 1 و 1/2 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: 1 و 1/2 قاشق چایخوری
پیازچه: 3 قاشق غذاخوری

 

مرحله اول تهیه‌ فریتاتا کدو سبز یا کوکو کدو
کدو سبز را نازک برش های حلقه ای بزنید و پیاز را پوست بگیرید و خلالی برش بزنید. سیر ها را هم پوست گرفته و رنده یا له کنید. این غذا را می توان هم توی ماهیتابه روی اجاق گاز و هم میتوانید توی فر درست کنید. پس در ابتدا باید فر را با دمای 350 درجه فارنهایت و یا 175 درجه سانتیگراد گرم کنید. 1 قاشق غذاخوری روغن را در یک تابه چدنی بریزید  تا داغ شود و بعد پیاز را اضافه کرده و آن را تفت دهید تا نرم و شفاف شود. سپس سیر رنده شده را هم اضافه کرده و تفت دهید تا نرم شود. سپس کدو سبز را اضافه کرده و کمی تفت دهید تا نرم شود. آب آن را خیلی خوب بگیرید. نباید کدو سبز آب میان بافتی داشته باشد و سپس کدو سبز را به ظرف دیگری منتقل کنید.


مرحله دوم تهیه فریتاتا کدو سبز یا کوکو کدو
در این مرحله تخم مرغ ها را خوب هم بزنید. در ظرفی جداگانه نمک، فلفل، مخلوط ادویه، زردچوبه، آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید. ابتدا یک سوم تخم مرغ های زده شده را به مخلوط ادویه و آرد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. بقیه تخم مرغ های هم زده را بریزید و هم بزنید. سپس سبزیجات تفت داده شده را به تخم مرغ اضافه کنید و مخلوط کنید. ادویه را مطابق ذائقه تنظیم کنید. روغن باقی مانده را در تابه گرم کنید. سپس مخلوط تخم مرغ و سبزیجات را بریزید و به مدت 20 دقیقه بدون درب بپزید. ماهیتابه را از فر خارج کنید و ½ تا 1 قاشق غذاخوری کره یا روغن زیتون را روی سطح ترکیب بزنید و با پیازچه خرد شده، یا ریحان روی آن را تزیین کنید.

 

مرحله سوم تهیه فریتاتا کدو سبز یا کوکو کدو
تابه را به فر برگردانید و 5 تا 10 دقیقه دیگر بپزید تا روی آن طلایی شود. در صورت نیاز، می توانید روی آن را برای یک دقیقه یا بیشتر آب پز کنید. دور املت کدوی پخته شده را با چاقو بچرخانید تا از تابه جدا شود و آن را به صورت حلقه برش دهید.ا ین فریتاتا کدو سبز را در صورت تمایل می توانید با نان و ماست سرو کنید.


مرحله چهارم تهیه فریتاتا کدو سبز یا کوکو کدو
از کدو سبز ارگانیک استفاده کنید، آن را به خوبی مالش دهید و سعی کنید برای تغذیه بهتر پوست آن را حفظ کنید. بیشتر پتانسیل آنتی اکسیدانی کدو سبز در پوست است. بنابراین، آن را جدا نکنید. آن را با برس سبزیجات به خوبی بشویید . کدو سبز را خیلی نازک برش دهید یا میتوانید آن را ضخیم رنده کنید. آنها را بپزید تا نرم و لطیف شوند. هنگام پختن کدو سبز مقداری آب آن خارج می شود. قبل از افزودن به تخم مرغ های هم زده حتما آب میوه ها را خیلی خوب فشار دهید. (می‌توانید آب‌های آبکش شده را به سوپ یا خورش دیگری اضافه کنید.) در صورت تمایل می توانید مقداری پارمزان، فتا یا پنیر بز اضافه کنید. تا ½ فنجان برای این دستور خوب است.

 

مرحله پنجم تهیه فریتاتا کدو سبز یا کوکو کدو
برای یک فریتاتای خامه ای می توانید 2 قاشق غذاخوری خامه غلیظ، نصف لیوان شیر کامل، خامه ترش یا ماست اضافه کنید. فریتاتا را با دمای پایین بپزید. دمای بالاتر ممکن است منجر به کوکو (فریتاتا) شود که خشک و با طعمی غیرعادی است. فریتاتا را زیاد نپزید. باید پف کند، اما در مرکز آن حساس است. به یاد داشته باشید که تابه چدنی همچنان مقداری گرما به فریتاتا می دهد. در دستور پخت کدو سبز یا فریتاتا از یک تکه کره روی آن استفاده می شود، اما روغن زیتون نیز جایگزین خوبی است. این فریتاتا کدو سبز به مدت چند روز در یخچال نگهداری می شود. آن را در فر یا تابه گرم کنید.