طرز تهیه فریتاتا
مواد لازم:
سیب زمینی: 2 عدد
پیاز: یک عدد
گوجه فرنگی: 2 عدد
ذرت پخته: نصف پیمانه
نخود فرنگی پخته: نصف پیمانه
تخم مرغ: 4 عدد
سینه مرغ: 200 گرم
روغن مایع: به مقدار کافی
نمک، فلفل، زردچوبه: به مقدار کافی
سیر: 2 حبه
پنیر پیتزا: به مقدار کافی
فلفل دلمه زرد: 1/2 عدد کوچک
فلفل دلمه قرمز: 1/2 عدد کوچک
فلفل دلمه سبز: 1/2 عدد کوچک
یادگیری غذاهای خارجی ضمن اینکه ما را با ذائقه و سلیقهی مردم دیگر کشورها آشنا می کند، غذاهای مختلف و جدید را وارد سبد غذایی خانوادهی ما می کند و ما را از یکنواختی و روزمرگی پخت غذاهای تکراری نجات می دهد.
فریتاتا در واقع نوعی املت ایتالیایی است که بسیار شبیه کوکوی ما ایرانی هاست. اساس این غذا تخم مرغ است و داخل آن مواد مختلفی مثل گوشت چرخ کرده، مرغ، سبزیجات و ... بسته به نوع و مدل فریتاتا ریخته می شود. فریتاتا بسیار هماهنگ با ذائقه ما ایرانی ها است.
فریتاتا را می توان بعنوان صبحانه و یا برای شام با نان میل کرد. معمولا فریتاتا در فر درست می شود و آن را برخلاف کوکو و املت ایرانی در روغن سرخ نمی کنند. ضمنا برای خوشمزه تر شدن، بهتر است کلیه اجزای این غذا در روغن سرخ شوند و پخته شوند و بعد استفاده شوند. در این جا طرز تهیه فریتاتا را برایتان می نویسم و امیدوارم آن را در منزل تهیه کرده و از خوردنش لذت ببرید.
مرحله اول تهیهی فریتاتا :
برای شروع 2 عدد سیب زمینی را با آب می شوییم و آنها را پوست می کنیم. سپس با چاقو سیب زمینی ها را به صورت ریز و نگینی خرد می کنیم. در ادامه داخل یک تابه را روغن مایع و یا کره می ریزیم و وقتی روغن خوب داغ شد، سیب زمینی ها را در روغن تفت می دهیم و سرخ می کنیم و کمی نمک و فلفل به سیب زمینی سرخ شده می زنیم.
مرحله دوم تهیهی فریتاتا :
در ادامه در این مرحله، 1 عدد پیاز را شسته و آن را پوست می کنیم و سپس پیاز را به صورت نگینی و ریز خرد می کنیم و داخل یک ماهی تابه در روغن تفت می دهیم تا سبک و کم حجم شود.
مرحله سوم تهیهی فریتاتا :
در ادامه در این مرحله، نصف 3 عدد فلفل دلمه سبز و زرد و قرمز را شسته و آن را خیلی ریز خرد می کنیم. سپس فلفل ریز شده را به تابه حاوی پیاز اضافه می کنیم و در تابه تفت می دهیم. سپس نمک و فلفل و زردچوبه را نیز به مقدار کافی به آنها اضافه می کنیم.
مرحله چهارم تهیهی فریتاتا :
سپس 2 عدد گوجه فرنگی را نیز ریز می کنیم و گوجه های خرد شده را نیز داخل تابه فلفل دلمه و پیاز می ریزیم و با آنها تفت می دهیم.
مرحله پنجم تهیهی فریتاتا :
در ادامه در این مرحله، نخود فرنگی و ذرت پخته شده را به تابه حاوی فلفل دلمه و گوجه فرنگی و پیاز اضافه می کنیم و با آن مخلوط می کنیم و سپس سیب زمینی سرخ شده در مراحل قبل را نیز با آنها مخلوط می کنیم و خوب هم می زنیم.
مرحله ششم تهیهی فریتاتا :
سپس در این مرحله 200 گرم سینه مرغ را داخل یک قابلمه همراه با 2 حبه سیر و نمک و فلفل آبپز می کنیم و سپس وقتی مرغ پخت، آن را ریش ریش می کنیم و به مواد داخل تابه در مرحله قبل اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.
مرحله هفتم تهیهی فریتاتا :
سپس در ادامه در این مرحله 4 عدد تخم مرغ را داخل یک ظرف می ریزیم و زرده و سفیده آنها را با چنگال قاطی می کنیم. سپس تخم مرغ همزده را به مواد داخل تابه در مرحله قبل اضافه می کنیم و تخم مرغ را روی مواد می ریزیم و درب تابه را می بندیم و منتظر می شویم تخم مرغ ببندد.
سپس در صورت تمایل کمی پنیر پیتزا روی غذا می ریزیم و آن را داخل فر برای 3 دقیقه و طلایی شدن روی غذا می گذاریم. اکنون غذای ما حاضر است. آن را در ظرف مناسب می ریزیم و برای وعده غذایی شام با نان و یا صبحانه می خوریم.