3488

طرز تهیه فریتاتا

مواد لازم:
سیب زمینی: 2 عدد
پیاز: یک عدد
گوجه فرنگی: 2 عدد
ذرت پخته: نصف پیمانه
نخود فرنگی پخته: نصف پیمانه
تخم مرغ: 4 عدد
سینه مرغ: 200 گرم
روغن مایع: به مقدار کافی
نمک، فلفل، زردچوبه: به مقدار کافی
سیر: 2 حبه
پنیر پیتزا: به مقدار کافی
فلفل دلمه‌ زرد: 1/2 عدد کوچک
فلفل دلمه قرمز: 1/2 عدد کوچک
فلفل دلمه سبز: 1/2 عدد کوچک


یادگیری غذاهای خارجی ضمن اینکه ما را با ذائقه و سلیقه‌ی مردم دیگر کشورها آشنا می کند، غذاهای مختلف و جدید را وارد سبد غذایی خانواده‌ی ما می کند و ما را از یکنواختی و روزمرگی پخت غذاهای تکراری نجات می دهد.

در میان این تنوع غذاهای بین المللی، برخی غذاها خیلی معروف تر و در ایران رایج تر هستند. مانند بیف استراگانف، چیکن سوته، سوفله ها و ... و برخی غذاها در بین ما ایرانی ها رواج کمتری دارند و شناخته شده نیستند. در این میان، یکی از غذاهای خوشمزه‌ی ایتالیایی که با ذائقه‌ی ما ایرانی ها بسیار هماهنگ و بسیار خوشمزه و لذیذ است فریتاتا نام دارد که طرز پخت آن خیلی راحت است.

فریتاتا در واقع نوعی املت ایتالیایی است که بسیار شبیه کوکوی ما ایرانی هاست. اساس این غذا تخم مرغ است و داخل آن مواد مختلفی مثل گوشت چرخ کرده، مرغ، سبزیجات و ... بسته به نوع و مدل فریتاتا ریخته می شود. فریتاتا بسیار هماهنگ با ذائقه ما ایرانی ها است.
فریتاتا را می توان بعنوان صبحانه و یا برای شام با نان میل کرد. معمولا فریتاتا در فر درست می شود و آن را برخلاف کوکو و املت ایرانی در روغن سرخ نمی کنند. ضمنا برای خوشمزه تر شدن، بهتر است کلیه اجزای این غذا در روغن سرخ شوند و پخته شوند و بعد استفاده شوند. در این جا طرز تهیه فریتاتا را برایتان می نویسم و امیدوارم آن را در منزل تهیه کرده و از خوردنش لذت ببرید.


مرحله اول تهیه‌ی فریتاتا :
برای شروع 2 عدد سیب زمینی را با آب می شوییم و آنها را پوست می کنیم. سپس با چاقو سیب زمینی ها را به صورت ریز و نگینی خرد می کنیم. در ادامه داخل یک تابه را روغن مایع و یا کره می ریزیم و وقتی روغن خوب داغ شد، سیب زمینی ها را در روغن تفت می دهیم و سرخ می کنیم و کمی نمک و فلفل به سیب زمینی سرخ شده می زنیم.

مرحله دوم تهیه‌ی فریتاتا :
در ادامه در این مرحله، 1 عدد پیاز را شسته و آن را پوست می کنیم و سپس پیاز را به صورت نگینی و ریز خرد می کنیم و داخل یک ماهی تابه در روغن تفت می دهیم تا سبک و کم حجم شود.


مرحله سوم تهیه‌ی فریتاتا :
در ادامه در این مرحله، نصف 3 عدد فلفل دلمه  سبز و زرد و قرمز را شسته و آن را خیلی ریز خرد می کنیم. سپس فلفل ریز شده را به تابه حاوی پیاز اضافه می کنیم و در تابه تفت می دهیم. سپس نمک و فلفل و زردچوبه را نیز به مقدار کافی به آنها اضافه می کنیم.

 

 

مرحله چهارم تهیه‌ی فریتاتا :
سپس 2 عدد گوجه فرنگی را نیز ریز می کنیم و گوجه های خرد شده را نیز داخل تابه فلفل دلمه و پیاز می ریزیم و با آنها تفت می دهیم.


مرحله پنجم تهیه‌ی فریتاتا :
در ادامه در این مرحله، نخود فرنگی و ذرت پخته شده را به تابه حاوی فلفل دلمه و گوجه فرنگی و پیاز اضافه می کنیم و با آن مخلوط می کنیم و سپس سیب زمینی سرخ شده در مراحل قبل را نیز با آنها مخلوط می کنیم و خوب هم می زنیم.


مرحله ششم تهیه‌ی فریتاتا :
سپس در این مرحله 200 گرم سینه مرغ را داخل یک قابلمه همراه با 2 حبه سیر و نمک و فلفل آبپز می کنیم و سپس وقتی مرغ پخت، آن را ریش ریش می کنیم و به مواد داخل تابه در مرحله قبل اضافه می کنیم و  مخلوط می کنیم.

 

مرحله هفتم تهیه‌ی فریتاتا :
سپس در ادامه در این مرحله 4 عدد تخم مرغ را داخل یک ظرف می ریزیم و زرده و سفیده آنها را با چنگال قاطی می کنیم. سپس تخم مرغ همزده را به مواد داخل تابه در مرحله قبل اضافه می کنیم و تخم مرغ را روی مواد می ریزیم و درب تابه را می بندیم و منتظر می شویم تخم مرغ ببندد.
سپس در صورت تمایل کمی پنیر پیتزا روی غذا می ریزیم و آن را داخل فر برای 3 دقیقه و طلایی شدن روی غذا می گذاریم. اکنون غذای ما حاضر است. آن را در ظرف مناسب می ریزیم و برای وعده غذایی شام با نان و یا صبحانه می خوریم.