طرز تهیه فرنی انبه
مواد لازم:
شیر: 2 لیوان
انبه: یک عدد متوسط
شکر: به مقدار لازم
گلاب: 3 قاشق غذاخوری
خامه: 2 قاشق غذاخوری
کره: 50 گرم
آرد برنج: نصف لیوان
آرد نشاسته: یک سوم لیوان
فرنی انبه یک دسر خوشمزه و درعین حال انرژیزاست که انرژیزا بودنش بخاطر وجود انبه در این فرنی هست و به همین خاطر برای ماه مبارک رمضان و یا ایام امتحانات مدرسه یا دانشگاه توصیه میشه. از خواص انبه هرچی بگم کم گفتم. اما در همین حد بدونین که انبه تمیزکنندهی خون هست و ضد عطش. با مصرف این غذا میتونین کلی انرژی، مواد معدنی و ویتامین رو به بدنتون هدیه کنید! انبه حاوی مواد معدنی مثل فسفر، آهن، کلسیم، روی و... هست. خب بریم سر اصل مطلب. برای تهیهی این فرنی خوشمزه، ابتدا آرد برنج و آرد نشاسته و شیر را داخل ظرفی ریخته و روی شعلهای با حرارت ملایم میگذاریم و مرتبا هم میزنیم. وقتی شیر کمی داغ شد شکر را نیز به آنها اضافه میکنیم. بعد از حل شدن شکر در شیر گلاب و کره را به مواد داخل ظرف اضافه میکنیم. ظرف را از روی شعله برداشته و اجازه میدهیم مواد فرنی خنک شود.
در این مرحله به سراغ انبه میرویم بعد از جدا کردن هستهی آن، پوستش را میگیریم. آن را تکه تکه خرد کرده و داخل مخلوط کن میریزیم تا زمانی که انبه حسابی له شود و مایع یکنواختی به دست آید. بعد از اینکه انبه آماده شد خامه را به انبه اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. در مرحلهی بعدی، مخلوط خامه و انبه را به مادهی فرنی که از قبل آماده کرده بودیم اضافه میکنیم و خوب بهم میزنیم. فرنی را میتوانید سرد و یا گرم استفاده کنید. وقتی فرنی آماده شد میتوانید آن را با تکه های انبه، خلال پسته، خلال بادام و یا خامه تزئین کنید. نوش جااان!