347

طرز تهیه بادمجان و ماهی کولی همراه با پاستا

مواد لازم:
پاستا: 375 گرم
بادمجان: یک عدد
کدو: 4 عدد
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
سیر: یک حبه
فلفل قرمز: یک عدد
پیاز قرمز: یک عدد
کره: 60 گرم
فیله ماهی: 45گرم


ابتدا پاستا ی لوله ای را در ظرفی از آب جوش بدون گذاشتن درپوش آن بپزید. سپس آنرا آبکشی نمائید. بادمجان و کدو سبز متوسطی را انتخاب کنید و آنها را به شکل نواری برش دهید. سیر، پیاز قرمز و فلفل را خرد کنید. اگر از کنسرو فیله ماهی کولی استفاده کردید فراموش نکنید که آب کنسرو را بگیرد و آن را هم تکه تکه کنید. روغن زیتون را درون ماهی تابه بریزید تا گرم شود. سپس سیر، فلفل و پیاز را درون آن بپزید و به هم بزنید. بادمجان و کدو را به محتویات ماهی تابه اضافه کنید. مخلوط را به هم بزنید تا کاملاً نرم شوند. کره و ماهی کولی را به مخلوط اضافه کنید تا کره آب شود. در پایان پاستا را هم به درون ماهی تابه اضافه کنید و مخلوط را به هم بزنید. این غذا نباید فریز شود و زمانی که تهیه میگردد باید گرم مصرف شود.