3461

طرز تهیه فتوچینی سوسیس ب

مواد لازم:
پاستای مارپیچ : 226 گرم یا 1-1/2 فنجان
روغن : 1/4 فنجان
نمک و فلفل : کمی
سس خردل : 1 قاشق چایخوری
عسل : 1/2 قاشق چایخوری
لیمو : 1 قاشق چایخوری رنده شده پوست
آبلیمو : 2 تا 4 قاشق غذاخوری
خیار : 1 عدد
گوجه فرنگی : 1 عدد
نعناع : 1/2 فنجان
زیتون : 1/2 فنجان
ساقه کرفس : 1 فنجان
پاستا : 455 گرم فنوچینی
سوسیس : 170 گرم
پنیر پارمزان : 113 گرم
کره : 5 قاشق غذاخوری
اسفناج : 5 فنجان

مرحله اول تهیه فتوچینی سوسیس با سالاد ماکارونی لیمو
در ابتدا باید تمام مواد به دستور غذا را آماده و کنار دستون قرار دهید تا در زمان پخت به مشکلی برنخوردید.پس در این مرحله این ترکیبات را که شامل 226 گرم یا 1-1/2 فنجان پاستا برنجی یا فنری خام هرکدام که در دسترستون هست ،کمی نمک و پودر فلفل سیاه ، 1/4 فنجان روغن زیتون ، 1 قاشق چایخوری خردل دیژون ،1/2 قاشق چایخوری عسل ، 1 قاشق چایخوری پوست رنده شده لیمو، 2 تا 4 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه فشرده شده 1 عدد خیار متوسط ، خرد شده یک عدد گوجه فرنگی بزرگ ، خرد شده یا 226 گرم گوجه گیلاسی از وسط نصف شده ، 1/2 فنجان نعناع و یا سبزی از هر گونه ترکیب جعفری تازه ، گشنیز ، ریحان ، شوید یا تازه خرد شده ؛استفاده کنید و 1/2 فنجان زیتون بدون هسته ، نصف شده و 1 فنجان کرفس و یا قلب کنگر فرنگی کنسرو شده یا خرد شده و آبکش شده ، خرد شده ، یادداشت ها را ببینید

 

مرحله دوم تهیه فتوچینی سوسیس با سالاد ماکارونی لیمو
یک قابلمه بزرگ آب و نمک را به جوش بیاورید. پاستا برنجی یا اورزو را اضافه کرده و بپزید تا نرم شود ، 6 تا 10 دقیقه برای پخت آن کافی است. در حالی که اورزو می پزد ، در یک کاسه بزرگ روغن زیتون و یا هر روغنی که دوست دارید را با خردل ، عسل ، رنده شده پوست لیمو ، آب لیمو ، 1/2 قاشق چایخوری نمک و 1/4 قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه را هم اضافه و هم بزنید. اورزو آبکش شده را به سس اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. سپس خیار خرد شده، گوجه فرنگی خرده شده ، سبزیجات خرد شده، زیتون از وسط به دو نیم شده وکرفس یا کنگر فرنگی را هم اضافه کرده و مخلوط کنید. نمک و فلفل را بچشید و در صورت نیاز نمک و/یا فلفل را اضافه کنید. شما این سالاد را بصورت گرم و یا سرد میتوانید سرو کنید و اگر سرد دوست دارید به مدت یک ساعت در یخچال گذاشته تا سرد شود.
نکات: اگر نمی توانید پاستای اورزو پیدا کنید ، می توانید هر شکل کوچک ماکارونی ، کینوا یا کوسکوس را جایگزین کنید. قبل از سرو غذا این سالاد وقتی فوراً خورده می شود خوشمزه است ، اما می توانید سالاد را درست کرده ، روی آن را بپوشانید و تا 4 ساعت در یخچال نگه دارید. به این ترتیب همه طعم ها با هم ترکیب می شوند و با هم مخلوط می شوند و سالاد بسیار خوشمزه تر می سازند. اگر قصد دارید یک یا دو روز زودتر آماده کنید ، گوجه فرنگی ها را جدا نگه دارید تا آماده سرو شوید. به این ترتیب آنها ترد باقی خواهند ماند. اگر از کنگر فرنگی ترشی استفاده می کنید که در روغن فروخته می شود ، می توانید مقداری از روغن زیتون که در دستور بالا ذکر شده است را با روغن داخل شیشه جایگزین کنید.


مرحله سوم تهیه فتوچینی سوسیس با سالاد ماکارونی لیمو
برای فتوچین سوسیس که با اسفناج آلفردو تهیه میشود شما به این ترکیبات احتیاج دارید. این آلفردو فتوچینی آسان دارای سس ابریشمی نرم است که با کره و پنیر پارمزان ، سوسیس پخته و اسفناج کمی پژمرده شده است. 170 گرم سوسیس یا گوشت چرخ کرده ، 455 گرم ماکارونی فتوچینی و کمی نمک و پودر فلفل سیاه ، 113 گرم پنیر پارمسان حدود دو فنجان رنده شده یا پودر شده و 5 قاشق غذاخوری کره بدون نمک ، به 5 قطعه برش دهید ، 5 فنجان برگ اسفناج تمام مواد را آماده کنید و در مرحله اول سوسیس یا گوشت چرخ کرده را در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط و کم اضافه کنید وکاملا تفت داده و آن را بپزید ، گوشت چرخ کرده را با یک قاشق چوبی خرد کنید تا ترد شود. حدود 10 دقیقه (در حالی که سوسیس سرخ ویا گوشت می پزد ، به پختن ماکارونی بپردازید.)

 

مرحله چهارم تهیه فتوچینی سوسیس با سالاد ماکارونی لیمو
در همین حال ، 3 لیتر آب را در یک قابلمه بزرگ بجوشانید. یک قاشق غذاخوری نمک و فتوچین به آن اضافه کنید. یک یا دو بار هم بزنید ، به مدت 3 دقیقه کمتر از زمان پخت پیشنهادی روی بسته ، بپزید. هنگام تهیه سس پخت ماکارونی به پایان می رسد. 1 1/2 فنجان آب پخت ماکارونی را رزرو کرده و ماکارونی را آبکش کنید.
پنیر پارمزان ، کره ، اسفناج ، 1 فنجان آب آشپزی رزرو شده و ماکارونی آبکش شده را به همراه سوسیس یا گوشت چرخ کرده سرخ و پخته شده به تابه اضافه کنید. ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید. از انبر استفاده کنید و فتوچین ، کره و پنیر را به مدت یک دقیقه توی تابه هم بزنید. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و سپس روی تابه را با درب بپوشانید. یک دقیقه کنار بگذارید. سپس درب ماهیتابه را باز کنید ، ماکارونی را چند بار دیگر در سس هم بزنید.
ما از خامه استفاده نمی کنیم و به جای خامه ، دستور العمل ما متکی بر ترکیب کره ، پنیر پارمسان و آب پاستای نشاسته ای است. نشاسته موجود در آب ماکارونی کره و پنیر را غلیظ می کند و به سس مخملی صاف تبدیل می شود که رشته فرنگی را می پوشاند.