3457

طرز تهیه فاهیتای مرغ با سبزیجات

مواد لازم:
فلفل : 1-1/2 قاشق چایخوری
پودر پاپریکا : 1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه : 1/4 قاشق چایخوری
سینه مرغ : 683 گرم
پونه : 1 قاشق چایخوری
پودر سیر : 1 قاشق چایخوری
نمک : 1 قاشق چایخوری
پیاز : 1 عدد
فلفل دلمه ای : 3 عدد
پودر زیره : 2 قاشق چایخوری
لیمو ترش : 2 عدد
روغن : 4 قاشق غذاخوری



مرحله اول تهیه فاهیتای مرغ با سبزیجات
آنچه برای تهیه این دستور غذا نیاز دارید، سینه مرغ - من از سینه مرغ بدون پوست بدون استخوان استفاده می کنم اما به جای آن از ران مرغ استفاده کنید. در صورت استفاده از ران، زمان پخت متفاوت خواهد بود.ادویه جات – به جای خرید چاشنی فاهیتا، خودم با زیره، پودر فلفل قرمز، نمک، پودر سیر، پونه کوهی خشک، پاپریکا و فلفل سیاه ترکیبی درست می کنم.فلفل دلمه ای – از هر فلفل دلمه ای رنگی که در دست دارید استفاده کنید. من از ترکیب قرمز، نارنجی و سبز استفاده می کنم. رنگ های مختلف فلفل دلمه ای نشان دهنده رسیده بودن آنها در هنگام چیدن است. اگر فلفل دلمه‌ای را ترجیح می‌دهید، از فلفل دلمه‌ای قرمز استفاده کنید. روغن نباتی تقسیم شده و لیمو ترش و زیره آسیاب شده و پودر فلفل قرمز و نمک و پودر سیر با پونه کوهی خشک با پاپریکا و فلفل سیاه و سینه مرغ بدون پوست بدون استخوان 2 تا 3 عدد ، پیاز خلال شده و فلفل دلمه ای دانه گرفته و به صورت نوار برش داده شده است و برای سرو کردن نان ذرت مکزیکی و خامه ترش و قاچ های لیمو احتیاج دارید.

 

مرحله دوم تهیه فاهیتای مرغ با سبزیجات
در یک کاسه بزرگ، 2 قاشق غذاخوری روغن و پوست رنده شده و آب لیموترش را با هم مخلوط کنید. پودر زیره ، پودر فلفل قرمز یا چیلی ، نمک ، پودر سیر ، پونه کوهی خشک شده ، پودر پاپریکا و پودر فلفل سیاه را هم به کاسه اضافه کنید. هم بزنید تا به شکل یک سس غلیظ در بیایید. بعد سینه های مرغ را به این مرینت اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا فیله های مرغ با این مرینت پوشیده شود و کنار بگذارید تا مزه دار شود. فلفل دلمه‌ای را برش زده و بعد دانه های و قسمت سفیدی لفافه توی فلفل را خارج کرده و بعد بصورت نواری برش های باریک بزنید.کنار گذاشته و پیاز را هم بدون پوست کنید و بصورت خلال های باریک برش بزنید .

 

مرحله سوم تهیه فاهیتای مرغ با سبزیجات
سپس در یک ماهی تابه چدنی که گرما را خوب نگه میدارد یا تابه معمولی 2 قاشق غذاخوری روغن باقی مانده را اضافه کرده و بعد روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. سینه های مرغ مرینت شده را به تابه اضافه کنید و هر طرف فیله مرغ را حدود 8 دقیقه تفت دهید تا هر دو طرف قهوه ای رنگ شود و کاملا بپزد. سپس از ماهیتابه خارج کنید و کناری بگذارید و اینکار باعث میشود تا تمام مزه های توی گوشت بعد از کمی سرد شدن ادغام شده و طعم آن را در زمان خوردن بهتر احساس کنید. پیاز را به ماهی تابه اضافه کنید. حدود 5 دقیقه مرتباً هم بزنید تا شروع به نرم و سبک شدن کند. فلفل دلمه ای را هم اضافه کنید. حدود 5 دقیقه با هم زدن مرتب تفت داده تا نرم و سبک شود ولی نسوزد چون باعث تلخی آن میشوید.


مرحله چهارم تهیه فاهیتای مرغ با سبزیجات
در حین پختن فلفل ها، سینه های مرغ را به صورت نوارهای نازک برش دهید و مرغ را در مخلوط سبزیجات هم بزنید. شما میتوانید اگر دوست داشته باشید از مقداری قارچ اسلایس شده و جوانه ماش و یا می هم از سس دلخواه خود به آن اضافه کنید. یا انواع سبزیجات مانند هویج خلال شده و یا کلم بروکسل و کلم بروکلی بعد از روی حرارت بردارید و فاهیتای مرغ را اگر طرفدار تورتیلا نیستید، می توانید فاهیتای مرغ را با برگ کاهو و سس خامه ترش و کمی پنیر چدار رنده شده سرو کنید.


مرحله پنجم تهیه فاهیتای مرغ با سبزیجات
نکته : اگر ضخامت سینه‌های مرغ ناهموار است، آن‌ها را به ضخامت یکدست بکوبید تا در همان زمان بپزند. اگر سینه مرغ در وسط آن خیلی ضخیم باشد، تا زمانی که داخل آن پخته شود، قسمت بیرونی بیش از حد پخته می شود. من با استفاده از یک ماهیتابه چدنی به سرخی علاقه دارم. اگر ندارید، می توانید از یک تابه استیل ضد زنگ یا یک تابه نچسب استفاده کنید. اگر ماهیتابه کوچکتری دارید، فاهیتاها را به صورت دسته جمعی بپزید. شما می خواهید از شلوغی بیش از حد ماهیتابه برای بهترین پخت جلوگیری کنید.وقتی سینه‌های مرغ را به تابه اضافه می‌کنید، آن‌ها را جابه‌جا نکنید زیرا مرغ می‌چسبد. پس از سرخ شدن مرغ، از ماهیتابه خارج می شود و می توانید سینه را بدون اینکه به تابه بچسبد و پاره شود، برگردانید. اگر مطمئن نیستید که مرغ پخته شده است، از دماسنج گوشت استفاده کنید. مرغ باید 165 فارنهایت باشد. سعی کنید فلفل دلمه ای را تا حد امکان به طور یکنواخت برش دهید تا همزمان بپزند.