3435

طرز تهیه غذا با کدو سبز

مواد لازم:
کدو: 1 عدد
آووکادو: 1 عدد
آب لیمو: 1/2 قاشق چایخوری
دانه کاج: 4 قاشق غذاخوری
آب: 1/3 فنجان
ریحان: 1 قاشق چایخوری
گوجه گیلاسی: 12 عدد
نخود: 425 گرم
سیر: 3 حبه
جو پرک: 1/2 فنجان
پونه: 1 قاشق چایخوری
مخمر: 2 قاشق غذاخوری
آبلیمو: 1/2 از یک عدد
پاستای مارپیچ: 226 گرم
سس گوجه: 907 گرم

مرحله اول تهیه دو دستور غذا با کدو سبز
برای رشته فرنگی کدو سبز با سس آووکادو این رشته کدو حلوایی خوشمزه (یا زودل) با سس آووکادو در 10 دقیقه آماده میشود. علاوه بر این، این دستور پخت فقط به 7 ماده نیاز دارد. برای خوشمزه‌تر کردن از سس‌های ماکارونی مورد علاقه‌ تان استفاده کنید، اما سعی کنید از چربی‌های سالم مانند آووکادو، آجیل و دانه‌ها استفاده کنید. چربی های حیوانی و همچنین روغن های تصفیه شده و هیدروژنه را از رژیم غذایی خود حذف کنید.این یک دستور غذای خام وگان است، بنابراین شما نمی توانید محصولات حیوانی یا غذای پخته شده را در اینجا پیدا کنید. بسیاری از ویتامین ها محلول در آب هستند و درصد قابل توجهی را می توان با پخت و پز از دست داد، بنابراین غذای خام بسیار سالم است زیرا سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است. علاوه بر این، غذای خام واقعاً آسان است و بسیاری از دستور العمل ها در کمتر از 10 یا 15 دقیقه آماده می شوند! برای تهیه رشته کدو سبز از ابزاری به نام اسپیرالایزر استفاده می کنم که میوه ها و سبزیجات را تنها در چند مرحله ساده به اسپاگتی، مارپیچ یا برش تبدیل می کند. رشته فرنگی در کمتر از 5 دقیقه آماده می شود و Spiralizer واقعاً تمیز می شود، کاملاً ارزشش را دارد!
مرحله دوم تهیه دو دستور غذا با کدو سبز
1 عدد کدو سبز رشته شده ، 1-1/4 فنجان یا 30 گرم ریحان یا اسفناج و 1/3 فنجان ( 85 میلی لیتر) آب و 4 قاشق غذا خوری آجیل کاج یا گردو و یا هر مغزی که دوست دارید و 2 قاشق غذاخوری آب لیمو و 1 عدد آووکادو هسته و پوست آن را بگیرید و 12 عدد گوجه گیلاسیرا از وسط به دو نیم کنید.یک انتهای کدو سبز را برش دهید تا سطح صافی برای قرار دادن روی اسپیرالایزر داشته باشید. کدو سبز را روی تیغه اسپیرالایزر فشار دهید و دسته دستگاه ساده را بچرخانید. بقیه مواد (به جز گوجه گیلاسی) را در مخلوط کن بریزید تا یکدست شود.نودل، سس آووکادو و گوجه گیلاسی را در یک کاسه مخلوط کنید.این رشته کدو سبز با سس آووکادو تازه بهتر است، اما می توانید آن ها را به مدت 1 تا 2 روز در یخچال نگهداری کنید.با خیال راحت از هر گونه سبزی که دوست دارید استفاده کنید. همچنین می توانید سبزیجات دیگری مانند هویج، چغندر، کدو حلوایی، کلم و غیره را هم استفاده کنید.هر آجیلی را می توان به جای آجیل کاج یا حتی دانه استفاده کرد.

مرحله سوم تهیه دو دستور غذا با کدو سبز
برای کدو سبز وگان کوفته / این کوفته کدو سبز وگان بسیار ساده تر است. درست کردن آنها به کمتر از 10 ماده و 20 دقیقه زمان نیاز دارد و تنها چیزی که باید تمیز کنید یک کاسه و یک غذاساز است. شما برای 12 توپ به این مواد نیاز دارید. 425 گرم نخود، اگر از کنسرو و آماده آن استفاده می کنید توی آبکش بریزید و خوب بشورید تا مواد نگهدارننده آن از بین برود و یا نخود را از شب قبل خیس کرده و چندین بار آب آن را عوض کنید و بعد آن را بگذارید با مقداری آب پخته شود.3 حبه سیر و 1/2 فنجان جو دو سر نورد شده* و 1 قاشق چایخوری ریحان خشک و 1 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک و 1/2 قاشق چایخوری نمک ،2 قاشق غذاخوری مخمر تغذیه ای ،آب 1/2 لیمو، 1 فنجان کدو سبز رنده شده یا رشته شده(حدود 1 عدد کدو سبز بزرگ)،907 گرم سس مارینارا ،226 گرم پاستا ، مورد نیاز برای تهیه این غذاست.

مرحله چهارم تهیه دو دستور غذا با کدو سبز
در کاسه غذاساز، نخود آبکش شده، حبه سیر و جو دوسر را با هم مخلوط کنید. حدود 5-10 ثانیه هم بزنید تا ریز خرد شود. وقتی مخلوط را بین انگشتان خود فشار می دهید، باید در کنار هم بماند. به همراه سبزی های خشک، نمک، مخمر مغذی ، آب لیمو و کدو سبز خرد شده به یک کاسه بزرگ منتقل کنید. بیش از 1 فنجان کدو سبز رنده شده استفاده نکنید. خوب هم بزنید تا ترکیب شوند. اگر مخلوط خیلی مرطوب است، کمی آرد (می توانید جو اضافی را در آرد آسیاب کنید) یا مخمر مغذی اضافه کنید تا رطوبت اضافی جذب شود.
مرحله ششم تهیه دو دستور غذا با کدو سبز
فر را از قبل با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید و سپس توی یک سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید. با دستان خود، یک قاشق غذاخوری از مخلوط کدو سبز را بردارید و در دست بغلتانید و توی سینی فر با فاصله چند سانت از هم بچینید و به مدت 25 دقیقه در فر بپزید. در همین حال پاستا را طبق دستور بپزید. زمانی که توپ های کدو سبز طلایی سرخ و طلایی شد، آنها را از فر خارج کرده و کنار بگذارید. به صورت گرم روی پاستا پخته شده با سس مارینارا سرو کنید. با ریحان تازه تزیین کنید و لذت ببرید!