3407

طرز تهیه طعم دهنده های خانگی

مواد لازم:
پودر سیر: 1-1/2 قاشق چایخوری
پودر پیاز: 1-1/2 قاشق چایخوری
شکر سفید: 1 قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا: 1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: 3/4 قاشق چایخوری
خردل: 1/2 قاشق چایخوری
نمک: 1/4 فنجان
زردچوبه: 1/2 قاشق چایخوری
فلفل: 1/4 قاشق چایخوری
دانه کرفس: 1/8 قاشق چایخوری
نشاسته ذرت: 1 قاشق چایخوری

مرحله اول تهیه طعم دهنده های خانگی
برای دستور نمک طعم دار شده برای حدود 1/2 فنجان / شما به 1/4 فنجان نمک و 1 قاشق غذاخوری پاپریکا شیرین و 1 قاشق غذاخوری شکر سفید و 1-1/2 قاشق چایخوری پودر سیر و 1 _1/2 قاشق چایخوری پودر پیاز و 3/4 قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه تازه و1/2 قاشق چایخوری پودر خردل و 1/2 قاشق چایخوری زردچوبه و1/4 قاشق چایخوری فلفل کاین و 1/8 قاشق چایخوری دانه کرفس و 1 قاشق چایخوری نشاسته ذرت اختیاری و همه مواد را در یک آسیاب کن بریزید و آنقدر هم زده تا کاملاً آسیاب شده و با هم ترکیب شوند (ضروری است که مواد ریز آسیاب شوند تا به نسبت یک نواخت از الک رد شود). در یک شیشه دربسته و در مکانی تاریک و خنک نگهداری کنید.

مرحله دوم تهیه طعم دهنده های خانگی
برای دستور چاشنی کباب قابلمه برای حدود حدود 5 قاشق غذاخوری/ این دستور ادویه کباب قابلمه بسیار سریع و آسان درست می شود، فاقد مواد ناخواسته است و از ادویه ها و گیاهانی استفاده می کند که احتمالاً قبلاً در کابینت ادویه خود دارید!نحوه استفاده از چاشنی کباب قابلمه ای این چاشنی کباب قابلمه ای، چاشنی مناسبی است که طعمی شگفت انگیز به گوشت قرمز شما می دهد. از 2 قاشق غذاخوری به ازای هر 455 گرم گوشت استفاده کنید و با انگشتان خود آن را به طور یکنواخت روی تمام گوشت بمالید. سپس طبق معمول به پختن کباب خود ادامه دهید: یا سرخ کردنی و سپس در روی اجاق گاز یا فر تفت دهید، زمان آماده سازی 10 دقیقه است برای اینکار شما 1_1/2 قاشق چایخوری نمک ،3/4 قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه تازه ،3/4 قاشق چایخوری رزماری خشک شده ،1/2 قاشق چایخوری آویشن خشک ،1/4 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک ،1/4 قاشق چایخوری ریحان خشک ، 1/4 قاشق چایخوری جعفری خشک ، 1/2 قاشق چایخوری پاپریکا دودی ، 2 برگ بو ،2 قاشق غذاخوری پاپریکا شیرین ، 2 قاشق چایخوری شکر قهوه ای ، 1 قاشق چایخوری پودر سیر ، 1 قاشق چایخوری پودر پیاز ، همه مواد را در یک شیشه (به جز برگ بوها) بریزید، تکان دهید تا کاملا مخلوط شوند و سپس با درب آن را ببندید. مخلوط ادویه را در یک ظرف دربسته و ترجیحاً در مکانی تاریک و خنک نگهداری کنید.

مرحله سوم تهیه طعم دهنده های خانگی
برای دستور تهیه چاشنی خلیج قدیمی برای حدود 1/4 فنجان/ چندین لایه از طعم های پیچیده این ترکیب نمادین ادویه آمریکایی را برای نسل ها محبوب کرده است. این دستور العمل چاشنی خلیج قدیمی به عنوان یک ترکیب چاشنی همه منظوره فوق العاده است و مطمئناً یک مکان دائمی در میز شام شما خواهد داشت! Old Bay Seasoning یک ترکیب اصلی ادویه آمریکایی است که از 80 سال پیش تا کنون طرفداران محبوبی داشته است. حدود 1/4 فنجان این مواد کافی است. 3/4 قاشق غذاخوری نمک و 1 قاشق غذاخوری دانه کرفس و 2 قاشق چایخوری پاپریکا شیرین و 1 قاشق چایخوری خردل خشک آسیاب شده و 1 قاشق چایخوری زنجبیل آسیاب شده و 5 برگ بو و 1/2 قاشق چایخوری پاپریکا دودی و 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده و 1/2 قاشق چایخوری فلفل سفید تازه آسیاب شده و 1/4 قاشق چایخوری تکه های فلفل قرمز له شده و 1/8 قاشق چایخوری جوز هندی آسیاب شده و 1/8 قاشق چایخوری ماس آسیاب شده و هل آسیاب شده 1/8 قاشق چایخوری و فلفل دلمه ای آسیاب شده 1/8 قاشق چایخوری 1/8 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده و 1/16 قاشق چایخوری میخک آسیاب شده در آخر همه مواد را در یک آسیاب یا مخلوط کن کوچک بریزید و آن را آسیاب کنید تا پودری یکدست شود. مخلوط ادویه را به یک شیشه دربسته بریزید و در مکانی تاریک و خنک نگهداری کنید.

مرحله چهارم تهیه طعم دهنده های خانگی
برای دستور تهیه چاشنی چاشنی یونانی برای 24 وعده یا 1/2 فنجان/ از آن برای گوشت، غذاهای دریایی، ماکارونی، سبزیجات، سالاد و سس‌ها و موارد دیگر استفاده کنید، این یک چاشنی فوق‌العاده همه منظوره با ترکیبی عالی از طعم‌ها است! در ابتدا / 1-1/2 قاشق غذاخوری پونه کوهی خشک و 1-1/2 قاشق چایخوری نمک ، 1 قاشق غذاخوری پودر پیاز ، 1-1/2 قاشق غذاخوری پودر سیر ،2 قاشق چای خوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده ، 2 قاشق چای خوری پودر آبگوشت گاو ،2 قاشق چایخوری تکه های جعفری خشک ، 1 قاشق چایخوری آویشن خشک ، 1-1/2 قاشق غذاخوری پودر پاپریکا شیرین ، 1/4 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده ، 1/4 قاشق چایخوری جوز هندی آسیاب شده ، همه ادویه ها را با هم مخلوط کرده و در آسیاب به صورت پودر درآورید. تا آماده استفاده در یک شیشه دربسته نگهداری کنید.