337

طرز تهیه بادمجان شکم پر

مواد لازم:
بادمجان : 8 عدد
گوشت چرخ کرده : 200 گرم
پیاز : 2 عدد
گوجه فرنگی : به مقدار دلخواه
فلفل دلمه ای : 1 عدد
سبزی : مقداری
رب گوجه : 3 قاشق غذاخوری
نمک : به مقدار لازم
ادویه : به مقدار لازم


ابتدا بادمجان های ریز را پوست میکنیم به صورت راه راه وکلاهک بادمجان را جدا نمیکنیم ویک برش عمیق به طول بادمجان میزنیم و کمی داخل شکمش را خالی میکنیم ونمک میزنیم تایک ربع بماند بعد بادمجان هارا شسته واجازه میدهیم خشک شود بعد بادمجان هارا با احتیاط مقداری درتابه چرب شده سرخ میکنیم و میگذاریم تا سرد شودمواد داخل شکم بادمجان:یکی ازپیازهارا نگینی خورد میکنیم و باکمی روغن تفت میدهیم تاسبک شود سپس فلفل دلمه خوردشده هم اضافه میکنیم وتفت میدهیم بعد گوشت را اضافه کرده تارنگش تغییر کند بعد سبزی را اضافه میکنیم و مقداری نمک وادویه ویک قاشق رب گوجه میزنیم مخلوط میکنیم و کنار میگذاریمآماده سازی:بامواد گوشتی شکم بادمجان هارا پر میکنیم ودرتابه ای یک پیاز متوسط را نگینی سرخ میکنیم نمک و ادویه و باقیمانده رب را اضافه میکنیم و یک لیوان آب اضافه میکنیم تاسس غلیظی به دست بیاید بعد بادمجان هارا بادقت درون سس میگذاریم واجازه میدهیم 30دقیقه باحرارت ملایم بپزد درآخر گوجه هارا حلقه حلقه کرده و روی بادمجان ها میچینیمغذا آماده است نوش جان