3197
طرز تهیه شیرینی خشک خرمایی با ماکروفر
مواد لازم:
بیسکوییت: 250 گرم
گردو: 50 گرم
خرما: 100 گرم
وانیل: نوک قاشق چایخوری
نسکافه: 1 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو: نصف قاشق غذاخوری
شکلات تخته ای: 175 گرم
شیر: 400 میلی لیتر
برای این شیرینی از بیسکویت های شیرین ساده گندمی استفاده کنید آنها را با دست به قطعات ریز خرد کنید و به همراه گردو و خرمای ریز شده مخلوط کنید. در ظرف دیگری شکلات تخته ای خرد شده، پودر وانیل، پودر کاکائو و نسکافه و شیر را بریزید و مخلوط کنید سپس در مایکرویو به مدت 2 تا 3 دقیقه با درجه ی تند یا متوسط قرار دهید تا شکلات ذوب شود.
مایع را روی بیسکویت ها بریزد و خوب مخلوط کنید. مواد را در قالب بریزید و با پشت قاشق صاف کنید.آن را داخل یخچال قرار دهید تاسرد و سفت شود. سپس به قطعات کوچکتر برش بزنید.
بیسکوییت: 250 گرم
گردو: 50 گرم
خرما: 100 گرم
وانیل: نوک قاشق چایخوری
نسکافه: 1 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو: نصف قاشق غذاخوری
شکلات تخته ای: 175 گرم
شیر: 400 میلی لیتر
برای این شیرینی از بیسکویت های شیرین ساده گندمی استفاده کنید آنها را با دست به قطعات ریز خرد کنید و به همراه گردو و خرمای ریز شده مخلوط کنید. در ظرف دیگری شکلات تخته ای خرد شده، پودر وانیل، پودر کاکائو و نسکافه و شیر را بریزید و مخلوط کنید سپس در مایکرویو به مدت 2 تا 3 دقیقه با درجه ی تند یا متوسط قرار دهید تا شکلات ذوب شود.
مایع را روی بیسکویت ها بریزد و خوب مخلوط کنید. مواد را در قالب بریزید و با پشت قاشق صاف کنید.آن را داخل یخچال قرار دهید تاسرد و سفت شود. سپس به قطعات کوچکتر برش بزنید.