319
طرز تهیه آماج
مواد لازم:
آرد گندم : 2پیمانه
عدس : 1پیمانه
نمک : به مقدار لازم
روغن : به مقدار لازم
پیاز : 4عدد
آب : به مقدار لازم
فلفل سیاه : سرقاشق چای خوری
زردچوبه : یک قاشق غذاخوری
آرد را با کمی نمک مخلول کرده به آن آب می افزائیم، تا جایی که مثل دوغ صاف شود سپس روی اجاق گاز یا آتش می گذاریم و تند هم می زنیم که که ته نگیرد. سپس همزمان سبزی معطر وعدس به آن می افزائیم و به مدت یک ساعت روی شعله باید باشد.
پیاز را خرد کرده و در روغن تفت می دهیم و در حدود یک دقیقه زردچوبه و فلفل سیاه به آن می افزاییم. سپس این روغن داغ را در دیگ آش اماج می ریزیم.