3148

طرز تهیه شیرینی به شکل قارچ

مواد لازم:
آرد گندم: 220 گرم
پودر کاکائو: 2قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت: 400
بکینگ پودر: 1 قاشق مربا خوری
وانیل: 1 قاشق چای خوری
تخم مرغ: 2عدد
شکر: 230گرم
کره: 250 گرم
ابتدا کره را به قطعه هایی با اندازه یک حبه قند برش می زنیم و اجازه می دهیم که در دمای اتاق نرم بشوند. بعد کره را به همراه شکر و تخم مرغ ها با دور تند هم زن به مدت پنج دقیقه هم میزنیم تا کرم رنگ بشود. در مرحله بعدی نشاسته ذرت، وانیل و بکنیگ پودر را به بقیه مواد اضافه کرده و به آرامی با دست ورز میدهیم و بعد هم آرد الک شده را در چند مرحله اضافه کرده و بازهم با دست ورز میدهیم تا خمیر یکدست و نرمی ایجاد شود. کف یک سینی فر را کاغذ روغنی پهن کرده و از مواد به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته، گرد کرده، داخل سینی قرار داده و به آرامی با دست روی هر کدام را فشار میدهیم.

سر یک بطری شیشه ای کوچک را با کمی آب خیس کرده، داخل ظرف حاوی پودر کاکائو فرو برده وکمی بطری را تکان می دهیم تا پودرهای اضافی جدا شوند. بعد بطری را وسط شیرینی های گرد شده فشار می دهیم و خارج میکنیم. این روند را تا به پایان رسیدن خمیر شیرینی ادامه میدهیم.

فر را از ده دقیقه قبل روشن می کنیم تا گرم شود. سینی شیرینی های آماده شده را داخل فر ۱۷۰درجه سانتی گراد قرار میدهیم و بیست دقیقه زمان می دهیم تا شیرینی ها آماده شوند. بعد از پخت اجازه بدید تا اینکه کاملا خنک شوند و بعد داخل ظرف مناسب بچینید. دقت کنید که این شیرینی نباید در فر طلایی بشود و باید رنگ روشنی داشته باشد. این شیرینی خیلی ترد هست وشکل بسیار زیبایی هم دارد.