3121

طرز تهیه شیرینی آجیلی ترکی

مواد لازم:
کره: 140 گرم
پودر قند: 55 گرم
آرد سفید: 150 گرم
آرد برنج: 50 گرم
شکر: 2 قاشق غذاخوری
پسته: 30 گرم
خلال بادام: 30 گرم
آرد گندم: 25 گرم
در این مطلب طرز تهیه این شیرینی خوشمزه ترکی را با مغزهای منتخب خودم که بادام و پسته هستند می نویسم. تهیه این شیرینی شامل دو قسمت است یک قسمت آن تهیه خمیر شیرینی است و قسمت دیگر آن تهیه مواد روی این شیرینی است. این شیرینی از نظر مواد اولیه شامل پودر قند و آرد برنج و پسته و آرد گندم و ارد سفید و شکر و خلال بادام و کره است و طرز تهیه آن خیلی راحت بوده و در زمانی کم به راحتی قابل درست کردن است و برای عصرانه همراه با شیر و یا قهوه و یا برای پذیرایی از مهمانها انتخاب مناسبی است.
مرحله اول تهیه شیرینی آجیلی ترکی:
ابتدا و برای شروع کار سرغ آماده کرده خمیر شیرینی می رویم و برای این منظور 125 گرم کره نرم شده در دمای اتاق را داخل یک ظرف می ریزیم و به آن 55 گرم پودر قند اضافه می کنیم و مواد را با همزن برقی برای مدت 4 دقیقه خوب هم می زنیم تا حالت خامه ای و پوک و سبک پیدا کند.

مرحله دوم تهیه شیرینی آجیلی ترکی:
سپس در ادامه 150 گرم آرد سفید و 50 گرم آرد برنج را داخل یک ظرف می ریزیم و آنها را با هم خوب مخلوط می کنیم و سپس مخلوط مواد آردی را به مخلوط کره و پودر قند اضافه می کنیم و با لیسک آنها را خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شود و آرد گلوله نشود. اکنون خمیر شیرینی ما آماده است و خمیر را داخل نایلون می گذاریم و آن را برای مدت 1 ساعت داخل محیط یخچال استراحت می دهیم.

مرحله سوم تهیه شیرینی آجیلی ترکی:
سپس خمیر تهیه شده در مرحله قبل را به ضخامت نیم سانتی متر روی یک سطح صاف و تمیز و پر آرد باز می کنیم و سپس آن را با کاتر به شکل دلخواه می بریم و قالب می زنیم که البته من در اینجا قالب دایره ای را انتخاب کردم. سپس سراغ آماده کردم مواد رویه خمیر شیرینی می رویم.
مرحله چهارم تهیه شیرینی آجیلی ترکی:
سپس در ادامه در ین مرحله مغزهای خوراکی روی شیرینی را درست می کنیم و برای تهیه مواد روی این شیرینی 25 گرم آرد گندم را داخل یک ظرف می ریزیم و به آن 15 گرم کره اضافه می کنیم و مواد را با نوک انگشتان دست قاطی می کنیم تا به صورت خرده نان در آید. سپس در ادامه 2 قاشق غذاخوری شکر و پسته و بادام خرد شده را اضافه می کنیم و آنها را خوب مخلوط می کنیم و برای روی شیرینی از آن استفاده می کنیم.

مرحله پنجم تهیه شیرینی آجیلی ترکی:
سپس در ادامه مواد رویه شیرینی تهیه شده در مرحله قبل را روی خمیرهای قالب خورده می ریزیم و آن را کاملا روی سطح شیرینی ها پخش می کنیم و سپس شیرینی ها را داخل سینی فر که کف آن را کاغذ روغنی گذاشته ایم و یا آن را با روغن مایع چرب کرده ایم و با فاصله از هم می گذاریم و سینی را داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی گراد برای مدت 15 دقیقه قرار می دهیم تا شیرینی بپزد و آماده شود.
مرحله ششم تهیه شیرینی آجیلی ترکی:
سپس وقتی شیرینی پخت و زیر آن طلایی شد سینی حاوی شیرینی را از فر درآورده و شیرینی ها را بعد از سرد شدن از روی کاغذ روغنی بر می داریم و آنها را داخل ظرف مناسبی می چینیم و شیرینی ها را برای عصرانه همراه با چای و یا قهوه می خوریم و یا بعنوان یک شیرینی مغز دار و خوشمزه و مقوی از این شیرینی ها برای پذیرایی از مهمانهایمان استفاده می کنیم. نوش جان
امیدوارم از دستور تهیه این شیرینی خوشتان آمده باشد.