3093

طرز تهیه شیرازی پلو قالبی

مواد لازم:
زعفران: 1 قاشق چایخوری
کره: دو سوم فنجان
مرغ: 1/5 کیلو
نمک: 1 قاشق چایخوری
فلفل: ربع قاشق چایخوری
آب گوشت جوجه: نیم قوطی
آب: نیم فنجان
آب لیمو: 3 قاشق سوپخوری
برنج: 4 فنجان
بادمجان: 2 عدد
زرده تخم مرغ: 2 عدد
ماست: 1 فنجان
کشمش: 0/5 فنجان


مرحله اول تهیه شیرازی پلو:

زعفران را در سه قاشق سوپخوری کره آب شده می ریزیم و قطعات مرغ را در آن می غلطانیم. نمک و فلفل را روی آن می پا شیم.


مرحله دوم تهیه شیرازی پلو:

آب گوشت جوجه و آب لیمو ترش را به آن اضافه می کنیم، بعد آن را روی حرارت ملایم می گذاریم تا به مدت یک ساعت بپزد.


مرحله سوم تهیه شیرازی پلو :

گوشت مرغ را از استخوان هایش جدا می کنیم و دوباره گوشتش را در دیگ می اندازیم.


مرحله چهارم تهیه شیرازی پلو :

در قابلمه بزرگ دیگری آب را به جوش می آوریم و برنج را که از قبل خیس کرده بودیم، آب آن را خالی می کنیم و آبکش می کنیم.


مرحله پنجم تهیه شیرازی پلو :

بادمجان ها را پوست می کنیم و به صورت دراز دراز خرد می کنیم. نمک را روی آنها می ریزیم و به مدت 20 دقیقه کنار بگذارید تا تلخی اش از بین برود.



مرحله ششم تهیه شیرازی پلو:

با یک پارچه تمیز آب آن را خشک می کنیم و در سه قاشق سوپ خوری کره، دو طرفش را سرخ می کنیم. دو فنجان از برنج نیمه پخته را با زرده تخم مرغ، ماست و سه قاشق سوپ خوری آب گوشت یا جوجه مخلوط می کنیم. چهار قاشق سوپ خوری کره را در قابلمه می ریزیم. مخلوط مرغ و تخم مرغ را در ته دیگ می ریزیم بقیه برنج را روی آن می ریزیم.



مرحله هفتم تهیه شیرازی پلو:

بادمجان سرخ شده و گوشت مرغ پخته شده را هم روی آن می گذاریم و روی آن زرشک یا کشمش می ریزیم.


مرحله هشتم تهیه شیرازی پلو:

دو قاشق سوپ خوری کره را در یک دوم فنجان آب گوشت جوجه، مخلوط می کنیم و روی تمام برنج می گذاریم و در فر 350 درجه به مدت یک ساعت و نیم می گذاریم. موقع کشیدن، دیگ را به مدت چند دقیقه در آب سرد بگذارید و سپس آن را در ظرفی بر می گردانیم.
غذا آماده است ؛ خسته نباشید.