3087

طرز تهیه شیر برنج محلی(شله شیری)

مواد لازم:
خرده برنج : 300 گرم
شیر : یک لیتر و نیم
پودر رازیانه : 50 گرم
نمک : به مقدار لازم


ابتدا خرده برنج را خیس میکنیم و در قابلمه ای مناسب یک لیتر آب را به جوش می آوریم. نمک و پودر رازیانه را به آب اضافه کرده و کمی بهم میزنیم. بعد از 5 دقیقه خرده برنج را نیز اضافه کرده و صبر میکنیم تا جا بیفتد. وقتی آب ظرف کم و دانه های برنج نرم شد، شیر را اضافه میکنیم و بهم میزنیم تا خوب مخلوط شوند. در آخر شعله را ملایم میکنیم. این غذا بعد 40 دقیقه آماده صرف است.