3075

طرز تهیه شوید پلو با گوشت

مواد لازم:
برنج ایرانی: 3 پیمانه
گوشت ران: 400 گرم
قلم: یک عدد
پیاز: 2 عدد
زعفران دمکرده: به مقدار لازم
چوب دارچین: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذا خوری
سیر: یک حبه
روغن حیوانی: دو قاشق غذا خوری
شوید: 300 گرم


مرحله اول تهیه شوید پلو با گوشت:
ابتدا پیاز ها مون رو خلالی خورد می کنیم و میریزیم توی قابلمه. گوشت و قلم رو هم اضافه می کنیم. کمی روغن می ریزیم و کمی تفت میدیم. چوب دارچین و فلفل سیاه و زرد چوبه رو بهش اضافه می کنیم و میذاریم تا بپزه. برنج مون رو هم از چند ساعت قبل خیس می کنیم همراه با نمک. شوید ها رو پاک می کنیم و خورد می کنیم.


مرحله دوم تهیه شوید پلو با گوشت:
حالا یا قابلمه پر آب می کنیم و می ذاریم تا آب جوش بیاد. آب که جوش اومد حالا برنج رو توش میریزیم و میذاریم تا کمی بپزه. چند دقیقه قبل از آب کش کرد حالا شوید ها رو بهش اضافه می کنیم. با هم آب کش شون می کنیم. ته دیگ می ذاریم و برنج رو میریزیم توی قابلمه. موقع دم کردن روغن حیوانی رو روی برنج می ریزیم ومی ذاریم تا دم بکشه. گوشت ها که پختن گوشت و پیاز رو از آب جدا می کنیم. بعد پیاز رو هم از گوشت جدا می کنیم و میندازیم تا بره.


مرحله سوم تهیه شوید پلو با گوشت:
توی قابلمه کمی روغن می ریزیم و رب مون رو توش سرخ می کنیم. یک حبه سیر رو می ندازیم و گوشت رو بر می گردونیم توی قالبمه و آب گوشت و کمی زعفران دم کرده بهش اضافه می کنیم و می ذاریم تا یک ساعت دیگه بپزه تا گوشت حسابی لطیف بشه. بعد از پختن گوشت و دم کشیدن شوید پلو هر دو رو توی ظرف مناسب می کشیم و سرو می کنیم.