3070
طرز تهیه شوتنی سیب و گوجه فرنگی
مواد لازم:
سیب: یک کیلوگرم
گوجه فرنگی: یک کیلوگرم
پیاز: 350 گرم
شکر: 350 گرم
سرکه: 750 میلی لیتر
ادویه: 1 قاشق سوپخوری
زنجبیل: 1 قاشق سوپخوری
نمک: 1 قاشق سوپ خوری
فلفل سیاه: به میزان لازم
ابتدا یک کیلوگرم سیب ترش و گوجه فرنگی و پیازهای شسته شده را خرد میکنیم و به همراه شکر و پودر زنجبیل در کاسه بزرگی میریزیم. سرکه، نمک، فلفل و ادویه را نیز روی اجاق قرار داده تا جوش بیاید. پس از چند دقیقه جوشیدن، این مخلوط را نیز به مواد اضافه کرده که طی مدت 3 ساعت پخته و غلیظ و قهوه ایی رنگ شود.
نکته: این سس به همراه غذاهایی همچون مرغ برشته سرد و ژیگوی بره سرد قابل سرو کردن میباشد.
سیب: یک کیلوگرم
گوجه فرنگی: یک کیلوگرم
پیاز: 350 گرم
شکر: 350 گرم
سرکه: 750 میلی لیتر
ادویه: 1 قاشق سوپخوری
زنجبیل: 1 قاشق سوپخوری
نمک: 1 قاشق سوپ خوری
فلفل سیاه: به میزان لازم
ابتدا یک کیلوگرم سیب ترش و گوجه فرنگی و پیازهای شسته شده را خرد میکنیم و به همراه شکر و پودر زنجبیل در کاسه بزرگی میریزیم. سرکه، نمک، فلفل و ادویه را نیز روی اجاق قرار داده تا جوش بیاید. پس از چند دقیقه جوشیدن، این مخلوط را نیز به مواد اضافه کرده که طی مدت 3 ساعت پخته و غلیظ و قهوه ایی رنگ شود.
نکته: این سس به همراه غذاهایی همچون مرغ برشته سرد و ژیگوی بره سرد قابل سرو کردن میباشد.