طرز تهیه شکلات های باکی با کره بادام زمینی
مواد لازم:
کره بادام زمینی: 1 فنجان یا 240 گرم
کره: 5 قاشق غذاخوری 70 گرم
پودرقند: 2 لیوان 240 گرم
شکلات: 2 فنجان یا 340 گرم
وانیل: 1 قاشق چایخوری
روغن نارگیل: 2 قاشق غذاخوری
مرحله اول تهیه شکلات های باکی با کره بادام زمینی
آنچه شما برای این دستور غذا نیاز دارید/ این باکیهای خوشمزه، خامهای و کاملاً شیرین کره بادام زمینی آغشته به شکلات را دوست خواهید داشت.این مواد برای 24 عدد کافی است. کره بادام زمینی صاف، کره بدون نمک و پودر قند و عصاره وانیل با شکلات نیمه شیرین و استفاده از روغن نارگیل: این ماده اختیاری است و برای به دست آوردن یک قوام نازک تر کار را آسان می کند. در صورت نیاز می توانید شورتنینگ یا حتی کره استفاده کنید.شکلات: چیپس های شکلاتی نیمه شیرین برای این دستور غذا خوب عمل می کنند، اما شکلات به شکل نواری راحت تر ذوب می شود. در صورت تمایل می توانید از شکلات تلخ، شکلات تلخ یا شیری استفاده کنید.
مرحله دوم تهیه شکلات های باکی با کره بادام زمینی
در یک کاسه کره بادام زمینی، کره و عصاره وانیل در با هم بریزید و بعد با همزن برقی که به ضمائم پارویی وصل شده خوب هم بزنید و با سرعت کم مخلوط کنید. بعد از 30 ثانیه یا بیشتر توقف کنید و دیاره کاسه را با یک لیسک تمیز کنید .چون اینکار باعث میشود تا تمام مواد بطور یکدست با هم مخلوط شود. سپس در این مرحله پودر قند را به مخلوط کره بادام زمینی اضافه کرده و کاملا هم بزنید تا تمام مواد با هم صاف و یکدست شود. دوباره همزن را خاموش و دیواره کاسه را تمیز کنید و بعد از کمی هم زدن وقتیکه ترکیب سفت و خمیر مانند شد ، کاسه را از همزن جدا کرده و حدود یک قاشق غذاخوری از مخلوط را از توی کاسه بردارید و بصورت یک توپ در کف دست بغلتانید. بعد کنار بچینید تا خنک تا سفت شود.
مرحله سوم تهیه شکلات های باکی با کره بادام زمینی
شکلات و روغن نارگیل را در یک کاسه متوسط روی بخار آبجوش قرار داده تا ذوب و با هم مخلوط و صاف شوند و بعد کنار بگذارید و اجازه دهید تا در دمای اتاق خنک شود. با استفاده از خلال دندان، توی هر توپ کره بادام زمینی سرد شده بزنید و بعد براحتی در شکلات ذوب و خنک شده فرو کنید. خلال دندان را بردارید و سوراخ را با چاقو صاف کنید. روی باکی ها با یک چاقوی کوچک صاف می شوند. بعد روی کاغذ پوستی قرار دهید تا کاملا شکلات سرد و بسته شود. اینها تا دو هفته در یخچال نگهداری می شوند، فقط مطمئن شوید که در ظرف درب بسته نگهداری شده اند.
مرحله چهارم تهیه شکلات های باکی با کره بادام زمینی
اگر کره شما به دمای اتاق نمی رسد، فقط کره ها را به چند برش بزنید و در 5 ثانیه با قدرت 50 درصد در مایکروویو قرار دهید. با هر بار کره را برگردانید.این باکی ها تا دو هفته در یخچال نگهداری می شوند، فقط مطمئن شوید که درب آن ها را می پوشانند.خیلی مهم است که بعد از اضافه کردن پودر قند دیواره کاسه را با کاردک تمیز کنید. یه بار یادم رفت روی آن خیلی سفت بود ولی ته کاسه خیلی نرم بود. روغن نارگیل به نازک یا رقیق شدن شکلات کمک می کند، بنابراین آغشته کردن شکلات ها آسان تر است، اما اگر در دست ندارید، می توانید از شیرین کننده استفاده کنید.در صورت تمایل می توان کره را یک قاشق غذا خوری کمتر اضافه کرد تا یک توپ سفت تر شود ، بنابراین آغشته کردن به شکلات راحت تر است، اما اگر این همان چیزی است که در دست دارید، می توانید از شیرین کننده استفاده کنید.در صورت تمایل می توان کره را یک قاشق غذاخوری کم کرد تا یک توپ سفت تر شود.این دستور غذای باکی را حتما امتحان کنید،