3039

طرز تهیه شکلات خرما و بیسکویت

مواد لازم:
خرما: 500 گرم
بیسکوییت: 100 گرم
کره: 2 قاشق غذاخوری
نمک: 1/8 قاشق چایخوری
تابه ای را انتخاب کرده و بر روی شعله متوسط بگذارید. کره یا روغن را در آن بریزید تا ذوب شود؛ سپس هسته و پوست خرما را بگیرید و به کره اضافه کنید. حدود 10 دقیقه روی شعله متوسط هم بزنید تا نرم و برشته شوند. سپس از روی شعله گاز برداشته و حدود 5 دقیقه آن را در کناری بگذارید.
بیسکویت­ها را ریز کرده و با نمک ترکیب کنید. خرماهایی که برشته شده اند را بر روی ورقه آلومینیومی پخش کنید و آن ها را به ترکیب بیسکوییتی که درست کرده اید آغشته کنید. حال نوبت به لوله کردن خرماها رسیده است. بگذارید حدود یک تا دو ساعت داخل فریزر بماند تا خودش را بگیرد.
بعد از اینکه شکلات ها خودش را گرفت آن­ها را به صورت رولی برش بزنید. و در ظرف مورد نظر سرو نمایید.
می­توانید تا 1 یا 2 ماه این شکلات ها را با سلفون آلومینیومی در فریزر نگه دارید.