3038

طرز تهیه شکلات خرما و بادام زمینی

مواد لازم:
خرما: 15 عدد
بادام زمینی: نصف لیوان
نمک: 1/8 قاشق چایخوری
در ابتدای کار پوست خرما را جدا کرده و هسته آن­ها را بگیرید. سپس آن­ها را به همراه بادام زمینی و نمک درون میکسر ریخته و حدود 1 تا 2 دقیقه میکس کنید تا مواد به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند.
قالب­های مورد نظر را کمی چرب نمایید و ترکیب خمیری شکل را در آن­ها بریزید و سپس در حدود 2 ساعت آن را درون یخچال بگذارید تا خنک شود. حال می­توانید شکلات­های خرمایی خوشمزه را از قالب بیرون آورید و در ظرفی زیبا سرو کنید.