301
طرز تهیه آش محلی ماسوا
مواد لازم:
بلغور گندم : 400 گرم
نخود پخته : 200 گرم
کشک : 3 قاشق غذا خوری
اسفناج : 500 گرم
پیاز : 2 عدد
سیر : 3 حبه
آب استخوان : 1 لیتر
گوشت چرخ کرده : 350 گرم
نمک و فلفل : به مقدار دلخواه
برای تهیه این آش خوشمزه که از غذاهای محلی شهر بروجرد است، ابتدا بلغور گندم را به همراه آب استخوان در قابلمه بریزید و روی شعله گاز قرار دهید و هم بزنید تا بلغور ته نگیرد، وقتی به جوش آمد اسفناج خرد شده، نخود پخته، پیاز و سیر سرخ شده به همراه اودیه های گفته شده به آن اضافه کنید. حرارت را کم کنید تا آش جا بیفتد. در آخر کشک را اضافه کرده و مخلوط کنید. وقتی آش شروع به حباب زدن کرد، آن را در ظرف اصلی بریزید و با گوشت چرخ کرده که به شکل گلوله های کوچک درآورده و سرخ کرده اید و نعنا داغ و پیاز داغ تزیین کنید.