2975

طرز تهیه سینه مرغ فتا اسفناج

مواد لازم:
سینه مرغ: 4 عدد
پاپریکا: 2 قاشق چایخوری
پونه کوهی: 1 قاشق چایخوری
پودر سیر: یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
نمک: مقداری
روغن مایع: 5 قاشق غذاخوری
اسفناج تازه: 150 گرم
پنیر فتا: نصف فنجان
پنیر ریکوتا: نصف فنجان
پیازچه: 2 قاشق غذاخوری
سیر له شده: 2 حبه
شوید خشک: 2 قاشق چایخوری
آب گرم: نصف فنجان
برای پخت کامل این غذای خوشمزه از دو مرحله پخت استفاده می شود به این صورت که یک بار سینه های مرغ در مقدار کمی روغن تفت داده می شود تا ظاهری برشته داشته باشند و بار بعد سینه های مرغ برای مغز پخت شدن داخل فر قرار می گیرند، برای رسیدن به نتیجه مطلوب حتما هر دو مرحله پخت را انجام دهید.
برای تهیه "سینه مرغ فتا اسفناج" از دو نوع پنیر استفاده می شود یکی پنیر فتا که شور مزه است و دیگری پنیر ریکوتا که بافت عالی و طعمی ملایم دارد و باعث می شود تمامی محتویات درون سینه مرغ بهم بچسبد.


مرحله اول روش تهیه سینه مرغ فتا اسفناج:
ابتدا 4 عدد سینه مرغ بدون پوست را با آب سرد بشویید و داخل یک آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن خارج شود.
پس از این که آب اضافی سینه های مرغ خارج شد همه آن ها را با دستمال آشپزخانه کاملا خشک کنید.
با کمک یک چاقوی تیز یک برش افقی مانند جیب در سینه مرغ ایجاد کنید، توجه داشته باشید که خیلی ناشیانه برش نزنید.

 

مرحله دوم روش تهیه سینه مرغ فتا اسفناج:
برای مزه دار کردن سینه های مرغ داخل یک کاسه 2 قاشق چایخوری پاپریکا، 1 قاشق چایخوری پونه کوهی، 1 قاشق چایخوری پودر سیر، نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه و مقداری نمک و 2 قاشق غذاخوری روغن مایع را باهم ترکیب کنید. از این مواد با دست برداشته و به تمامی قسمت های سینه های مرغ بمالید و سینه های مرغ را داخل یک ظرف دربسته قرار داده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا مزه دار شود.
(اگر ظرف در بسته ندارید روی در ظرف سلفون بکشید)

 

مرحله سوم روش تهیه سینه مرغ فتا اسفناج:
برای محتویات داخل سینه مرغ داخل یک ظرف 150 گرم اسفناخ تازه و خرد شده، نصف فنجان پنیر فتای رنده شده، نصف فنجان پنیر ریکوتا، 2 قاشق غذاخوری پیازچه ساتوری شده و 2 حبه سیر له شده و 2 قاشق چایخوری شوید خشک را ریخته و همه مواد را باهم ترکیب کنید.
سینه های مرغ را که مزه دار کرده بودید از یخچال خارج کنید؛ قسمت برش خورده سینه های مرغ را باز کرده و از ترکیب مواد اسفناجی که آماده کرده اید داخل آن ها بریزید، سعی کنید مواد اسفناجی را به چهار قسمت مساوی تقسیم کرده و هر چهار سینه مرغ را با این مواد پر کنید.
در انتها برای اینکه مواد از داخل سینه های مرغ بیرون نریزد قسمت برش خورده را با خلال دندان ببندید.

 

مرحله چهارم روش تهیه سینه مرغ فتا اسفناج:
داخل یک تابه چدنی بدون در 3 قاشق غذاخوری روغن مایع بریزید و تابه را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید سینه های مرغ را داخل تابه بچینید و به مدت 4 الی 5 دقیقه هر دو طرف آن ها را سرخ کنید.

(حتما از یک تابه تمام چدنی یا تفلون برای طبخ این غذا استفاده شود چرا که قرار است تابه را در فر قرار دهیم و نباید قسمت های پلاستیکی داشته باشد)
پس از سرخ شدن سطح سینه های مرغ گاز را خاموش کنید، نصف فنجان آب گرم داخل تابه بریزید.
فری را با دمای 200 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه گرم کنید، سپس تابه حاوی سینه های مرغ فتا اسفناج را در طبقه وسط فر قرار دهید تا به مدت 15 الی 20 دقیقه داخل فر بمانند و مغز پخت شوند.
پس از این مدت زمان فر را خاموش کرده و تابه را از فر خارج کنید؛ برای سرو این غذای خوشمزه می توانید از انواع سبزیجات و سالاد استفاده کنید. نوش جان
نکته: یادتان نرود که در هنگام سرو این غذا خلال های دندان را از آن خارج کنید.