طرز تهیه سیرابی سرخ شده
مواد لازم:
سیرابی بره: 1 عدد
پیاز: 1 عدد درشت
آبلیمو: 1 قاشق
آبغوره: 1 قاشق
سیر: 1 حبه
گوجه فرنگی: 1 عدد
سیب زمینی: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
نمک و فلفل: به میزان لازم
زردچوبه: به میزان لازم
آب: 2 استکان
هر 100 گرم سیرابی حاوی 1،71 میلی گرم زینک است که 21 درصد از 8 میلی گرم زینک روزانه مورد نیاز بدن زنان را تامین می کند. علاوه بر این ، سیرابی حاوی مقداری آهن ، کلسیم و فسفر است.
مرحله اول طرز تهیه ی سیرابی سرخ شده:
ابتدا سیرابی را که قبلا پاک کرده ایم ، خرد می کنیم و به خوبی شسته و درون آبکش می گذاریم. حبه ی سیر را به صورت ریز خرد می کنیم. حال درون قابلمه ای سیرابی ها را ریخته و به مقدار 2 استکان آب اضافه کرده و همچنین به آن نمک و فلفل و سیر را می افزاییم. و می گذاریم به مدت 45 دقیقه به خوبی آبپز شود.
مرحله دوم طرز تهیه ی سیرابی سرخ شده:
حال به مواد درون قابلمه، آبلیمو و آبغوره اضافه می کنیم.
مرحله سوم طرز تهیه ی سیرابی سرخ شده:
درون ظرفی دیگر پیاز را که قبلا خرد کرده ایم، می ریزیم. روغن اضافه کرده و سرخ می کنیم. و اما سیرابی ها را اضافه کرده و همچنین گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کرده و نیم ساعت منتظر می مونیم تا خوب بپزه.
مرحله چهارم طرز تهیه ی سیرابی سرخ شده:
سیب زمینی های خرد شده را سرخ می کنیم. سیرابی سرخ شده را به همراه سیب زمینی نوش جان کنید.