2929

طرز تهیه سیب پرشده

مواد لازم:
سیب: 4 عدد
کره: 45 گرم
پودر شکر: 50 گرم
کشمش: 100 گرم
گردو: 1 قاشق غذاخوری
گلاب: به مقدار لازم
پودر هل: به مقدار لازم
شکر: به مقدار لازم


ابتدا سر سیب را با چاقو ببرید و داخل آن را با قاشق چایخوری مقداری خالی کنید. برای تهیه مواد داخل سیب، کره و پودر شکر را با همزن بزنید تا پوک و کرم رنگ شود سپس کشمش و گردوی خرد شده را اضافه و با هم مخلوط کنید، داخل سیب ها را با استفاده از این مواد پر کنید و آن ها را در یک دیس بچینید و با ترکیب پودر هل و گلاب و شکر یک شربت ساده تهیه کنید و روی هر یک از آنها یک قاشق غذاخوری شربت بریزید و در مایکرویو با درجه­ ی تند مدت 8 تا 10 دقیقه قرار دهید تا سیب ها اندکی نرم شوند. این دسر بصورت گرم و سرد سرو می­شود.