2917
طرز تهیه سوفله هویج
مواد لازم:
کره: مارگارین 1 پیمانه
هویج: یک کیلو
شکر: نصف پیمانه
نمک و فلفل: به مقدار لازم
تخم مرغ: 4 عدد
آرد: 4 قاشق چایخوری
وانیل: 2 قاشق چای خوری
سوفله هویج دسر فرانسوی بسیار خوش رنگ و لعاب به عنوان دسر یا میان وعده رویایی، از ترکیب هویج، تخم مرغ و مواد دیگر آماده و در فر تهیه می شود.
فر را روی دمای 175 درجه تنظیم کنید. قالب های سوفله را با مقداری کره چرب کنید سپس هویج ها شسته و پوست بگیرید و قطعه قطعه کنید. یک قابلمه بزرگ انتخاب کنید و هویج ها را به همراه آب و نمک داخل آن بریزید و روی گاز با حرارت متوسط بگذارید تا بجوشد. حدوداً 15 الی 20 دقیقه زمان لازم است تا نرم شود سپس آن ها را از آب خارج کرده و با گوشت کوب برقی له کنید تا نرم و یکدست شود.
کره، وانیل و تخم مرغ ها را داخل ظرفی بریزید و خوب هم بزنید و بعد آرد، بکینگ پودر، نمک و شکر را نیز بیافزایید. پوره هویج ها را هم داخل مواد آماده شده بریزید و مخلوط کنید تا کاملاً با هم آمیخته شوند. مایع آماده شده را در قالب های چرب ریخته و آن ها را در فر قرار دهید. حدود 45 دقیقه زمان لازم است که سوفله ها پف کرده و روی آن طلایی شود.
زمانی که دیدید کاملاً پخته و رنگ آن عوض شده یعنی آماده است. شما می توانید به جای قالب در ظرف بپزید و یا در قالب های تک نفره. همه این ها به سلیقه شما بستگی دارد. این سوفله خوش رنگ و خوشمزه نوش جانتان
کره: مارگارین 1 پیمانه
هویج: یک کیلو
شکر: نصف پیمانه
نمک و فلفل: به مقدار لازم
تخم مرغ: 4 عدد
آرد: 4 قاشق چایخوری
وانیل: 2 قاشق چای خوری
سوفله هویج دسر فرانسوی بسیار خوش رنگ و لعاب به عنوان دسر یا میان وعده رویایی، از ترکیب هویج، تخم مرغ و مواد دیگر آماده و در فر تهیه می شود.
فر را روی دمای 175 درجه تنظیم کنید. قالب های سوفله را با مقداری کره چرب کنید سپس هویج ها شسته و پوست بگیرید و قطعه قطعه کنید. یک قابلمه بزرگ انتخاب کنید و هویج ها را به همراه آب و نمک داخل آن بریزید و روی گاز با حرارت متوسط بگذارید تا بجوشد. حدوداً 15 الی 20 دقیقه زمان لازم است تا نرم شود سپس آن ها را از آب خارج کرده و با گوشت کوب برقی له کنید تا نرم و یکدست شود.
کره، وانیل و تخم مرغ ها را داخل ظرفی بریزید و خوب هم بزنید و بعد آرد، بکینگ پودر، نمک و شکر را نیز بیافزایید. پوره هویج ها را هم داخل مواد آماده شده بریزید و مخلوط کنید تا کاملاً با هم آمیخته شوند. مایع آماده شده را در قالب های چرب ریخته و آن ها را در فر قرار دهید. حدود 45 دقیقه زمان لازم است که سوفله ها پف کرده و روی آن طلایی شود.
زمانی که دیدید کاملاً پخته و رنگ آن عوض شده یعنی آماده است. شما می توانید به جای قالب در ظرف بپزید و یا در قالب های تک نفره. همه این ها به سلیقه شما بستگی دارد. این سوفله خوش رنگ و خوشمزه نوش جانتان