291

طرز تهیه آش گوجه فرنگی

مواد لازم:
آب گوجه فرنگی: 2 لیتر
کنسرو لوبیا: 2 قوطی
زردچوبه: 2 قاشق غذاخوری
فلفل: 2 قاشق مرباخوری
برنج: 3 پیمانه
تره: 1 کیلو
جعفری: 1 کیلو
نعناع: 200 گرم
نمک: به مقدار لازم
پیاز: به مقدار لازم
آبغوره: 2 پیمانه
همان طور که از اسم این سوپ پیداست گوجه فرنگی نقش مهمی در این آش دارد اما برای مقوی تر شدن اش از حبوبات و برنج و سبزیجات هم استفاده میکنیم. این آش خوشمزه ومقوی را از دست ندهید.یک قابلمه روی شعله ملایم گاز بگذارید. 1 لیتر آب در قابلمه بریزید و سبزیجات شامل تره و جعفری را به آب اضافه کنید. برنج را که از قبل بدون نمک پخته ایم و کاملا نرم و آبکشی شده به محتویات قابلمه اضافه میکنیم. لوبیا را از قبل بپزید و در آش بریزید و همراه آن آب گوجه فرنگی را اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید آش خوب جا بیافتد.
در این بین پیاز داغ را آماده کنید و همراه با زردچوبه به محتویات آش اضافه کنید سپس نعناع خشک را بریزید چاشنی ها مثل نمک و فلفل را اضافه کنید. در انتها طعم ترش و خوشمزه آبغوره را بیافزاید. طعم این آش هر چه تندتر باشد خوشمزه تر است پس در صورت تمایل آن را تند کنید. آش را در ظرف مناسب بریزید و آن را با نعناع داغ و پیاز داغ تزئین کنید. نوش جان کنید