2873
طرز تهیه سوپ مرغ و سبزیجات
مواد لازم:
سیب زمینی: 2عدد
هویج: 2عدد
ساقه کرفس: 3عدد
پیاز: 3عدد
آب مرغ: 2لیوان
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذا خوری
جعفری خرد شده: به مقدار کافی
جو: 1 پیمانه
آرد: 2 قاشق غذا خوری
ابتدا جو را از 1 ساعت قبل در آب خیس دهید. سپس همراه 4 لیوان آب درون قابلمهای ریخته و اجازه دهید به جوش آید و حدود 1 ساعت بپزد. پس از اینکه جو کمی پخت و به اصطلاح باز شد مقداری جعفری خرد شده، سیبزمینی، پیاز، کرفس و هویج را که ریز نمودهاید به آن اضافه نمایید. آب مرغ را نیز بهمراه آرد، رب گوجهفرنگی، نمک و فلفل اضافه نموده و درب قابلمه را قرار دهید تا با حرارت ملایم حدود 3 ساعت پخته و جا بیفتد.نکته: میتوانید بجای آب مرغ از عصاره پودر مرغ حل شده در آب جوش استفاده نمایید. در صورتی که از جو پرک استفاده میکنید نیازی به 1 ساعت پخت اولیه نیست و تمام مواد را میتوانید باهم بپزید.
سوپ مرغ خامه ای
سوپ مرغ و جعفری
سوپ مرغ
سیب زمینی: 2عدد
هویج: 2عدد
ساقه کرفس: 3عدد
پیاز: 3عدد
آب مرغ: 2لیوان
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذا خوری
جعفری خرد شده: به مقدار کافی
جو: 1 پیمانه
آرد: 2 قاشق غذا خوری
ابتدا جو را از 1 ساعت قبل در آب خیس دهید. سپس همراه 4 لیوان آب درون قابلمهای ریخته و اجازه دهید به جوش آید و حدود 1 ساعت بپزد. پس از اینکه جو کمی پخت و به اصطلاح باز شد مقداری جعفری خرد شده، سیبزمینی، پیاز، کرفس و هویج را که ریز نمودهاید به آن اضافه نمایید. آب مرغ را نیز بهمراه آرد، رب گوجهفرنگی، نمک و فلفل اضافه نموده و درب قابلمه را قرار دهید تا با حرارت ملایم حدود 3 ساعت پخته و جا بیفتد.نکته: میتوانید بجای آب مرغ از عصاره پودر مرغ حل شده در آب جوش استفاده نمایید. در صورتی که از جو پرک استفاده میکنید نیازی به 1 ساعت پخت اولیه نیست و تمام مواد را میتوانید باهم بپزید.
سوپ مرغ خامه ای
سوپ مرغ و جعفری
سوپ مرغ