طرز تهیه سوپ ماکارونی مرغ فوق العاده
مواد لازم:
کره : 2 قاشق غذاخوری یا روغن زیتون یا گیاهی
پیاز : 1عدد خرد شده
هویج : 2 عدد خرد شده
ساقه کرفس : 2 عدد خرد شده
سیر : 4 حبه خرد شده
برگ بو : 2 عدد
آویشن : 3 شاخه تازه یا 1/2 قاشق چایخوری خشک شده
ران مرغ : 4 تا 5 عدد
آب مرغ: 8 فنجان یا بیشتر
ورمیشل : 141 گرم
جعفری : 1/2 فنجان ریز خرد شده
نمک و فلفل : به میزان لازم
در این روزهای سرد زمستانی یک سوپ داغ پر از سبزیجات و مواد مغذی پر از انرژی و قبل از غذا معده را برای خوردن غذای اصلی آماده می کند. سوپ رشته فرنگی یا ورمیشل با مرغ یکی از سوپ های خوشمزه و خوش عطر برای روز های سرد و مورد علاقه همه گروهای سنی است و مخصوصا در این دوران قرنطینه و شیوع بیماریهای کرونا، آنفلوانزا و یا حتی سرما خوردگی بسیار مقوی و ساده در منزل تهیه می شود و هیچ احتیاجی به فر یا مواد غیر قابل دسترس و گران نیست و خیلی سریع آماده می شود.
مرحله اول تهیه سوپ ماکارونی مرغ فوق العاده:
در این سوپ بدلیل داشتن سبزیجاتی با بافت نرم سریع آماده می شود و در ابتدا شما پیاز را بعد از گرفتن پوست آن نگینی خرد کنید و همچنین هویج را به شکل دلخواه خرد و کرفس را هم همینطور خرد کنید. اگر طعم کره را در سوپ دوست ندارید از روغن زیتون و یا انواع روغن های دلخواه برای کمی تفت داده بکار ببرید و بعد جعفری یا گشنیز را خرد کرده و اگر آویشن تازه و یا خشک آن را ندارید میتوانید از رزماری یا در صورت نداشتن آن را حذف کنید. اگر شما در یخچال از قبل مرغ پخته و یا کباب شده دارید ران مرغ را حذف و از همان گوشت مرغ استفاده کنید و این یک صرفه جویی در گوشت است و هم از مرغ استفاده کردید.
مرحله دوم تهیه سوپ ماکارونی مرغ فوق العاده:
کره را در یک قابلمه بزرگ بریزید و روی حرارت متوسط قرار داده تا ذوب شود و بعد پیاز، هویج، و کرفس را اضافه کنید. به مدت 5 تا 6 دقیقه با هم تفت داده تا نرم و سبک شود. سیر، برگ بو و آویشن را هم اضافه کنید و در همین حال سیر را هم اضافه کرده و 1 دقیقه تفت دهید تا عطر سیر آزاد و بوی خامی آن گرفته شود. آب مرغ را هم روی ترکیب توی قابلمه بریزید و اجازه دهید به جوش آمده و سپس حرارت را کم کرده، گذاشته تا شروع به پختن کند و مزه سوپ را بچشید سپس ادویه را با نمک و فلفل تنظیم کنید. بسته به میزان موجودی مورد نیاز، ممکن است لازم باشد 1 قاشق چای خوری نمک اضافه کنید.
مرحله سوم تهیه سوپ ماکارونی مرغ فوق العاده:
ران های مرغ را درون سوپ قرار داده و اجازه دهید تا سوپ دوباره به آرامی بپزید و سپس درب قابلمه را تا نیمه گذاشته تا مواد پخته و سوپ سر نرود، چند بار هم بزنید تا ران مرغ پخته شود. حدود 20 دقیقه زمان می برد. اگر در این مدت، آب گوشت کم به نظر می رسد، کمی بیشتر آب یا کمی آب سبزیجات یا مرغ اضافه کنید. گوشت مرغ پخته شده را به یک بشقاب منتقل کنید. رشته ها را درون سوپ اضافه و هم بزنید، بپزید تا نرم شود، بسته به نوع رشته های استفاده شده 6 تا 10 دقیقه بپزید و در حالی که رشته فرنگی می پزد، مرغ را به صورت نواری یا به صورت مکعبی خرد کنید. مرغ را دوباره به قابلمه برگردانده و سوپ را یکبار دیگر بچشید. در صورت لزوم با نمک و فلفل بیشتری مزه آن را تنظیم کنید. جعفری را هم اضافه کرده و بعد با برشی از لیمو و در کنار نان در ظروف دلخواه آن را سرو کنید.
نکته ها:
سوپ رشته فرنگی مرغ در یخچال: همانطور که میدانید سوپ را بعد از گذاشتن در یخچال بخاطر رشته آب آن را جمع کرده و در زمان گرم کردن مجدد کمی سفت خواهد بود پس در این صورت مجدد مقداری آب ساده یا آب مرغ اضافه کنید.
سوپ رشته ماکارونی انجماد: رشته فرنگی در زمان فریز شدن و گرم کردن دوباره طعم خوشایندی ندارد و در سوپ خمیر میشود، پس در زمان فریز کردن انواع سوپ هیچ وقت سیب زمینی و رشته فرنگی و گوشت مرغ را توی سوپ نریزید. اگر می خواهید سوپ را منجمد کنید، قبل از افزودن رشته ها، قسمتی از سوپی را که می خواهید فریز کنید، بردارید. آبگوشت، سبزیجات را فریز کنید. وقتی آماده گرم شدن سوپ شدید، رشته فرنگی خشک شده را به سوپ اضافه کنید و بگذارید تا داغ و پخته شود.
چاشنی سوپ: اگر احساس می کنید سوپ مقداری زینگ را از دست داده، کمی نمک اضافه کنید. همچنین می توانید با فشردن آبلیموی تازه، کمی سس ماهی یا هر نوع طعم دهنده اضافه کنید.
سوپ را می توان به مدت 3 تا 4 روز در یخچال و تا 3 ماه منجمد کرد. هنگام گرم کردن سوپ، کمی آبگوشت/مایع به قابلمه اضافه کنید.
ران مرغ طعم بهتری به سوپ میدهد چون گوشت آن نسبت به سینه مرغ لطیف تر است.
هم در ابتدا و هم در انتها با سبزیجات را اضافه کنید هیچ سفره غذایی بدون دستورالعمل سوپ رشته فرنگی مرغ کامل نخواهد بود و نسخه ما سالم راضی کننده و دارای طعم باورنکردنی است. شما می توانید این سوپ را از ابتدا در کمتر از 40 دقیقه درست کنید!
استفاده از آب مرغ کم نمک بسیار مهم است و شما می توانید از قبل آب مرغ یا سبزیجات، قلم و یا گوشت را تهیه و در فریزر بصورت قالب نگه دارید و آب قلم از همه بهتر است.
وقتی نوبت به سوپ می رسد، اوایل پختن آن کمی از آن بچشید و مرتب چاشنی آن را چک کنید. قبل از اینکه ران مرغ را به سوپ اضافه کنیم، همیشه سطح چاشنی آبگوشت را بررسی کنید. اگر عطر و طعم پیدا نکرد، کمی نمک اضافه کنید.سوپ مرغ وقتی با گوشت تیره تر درست شود بهتر است. ران های مرغ در سوپ لطیف و نرم می شوند - سینه مرغ نرم نمی شود و در سوپ سفت می ماند. می توانید از هر دو برش مرغ استفاده کنید، اما ران ها سوپ بهتراست ما در ابتدا آویشن و برگ بو را اضافه می کنیم، که به افزودن طعم سوپ و آب گوشت کمک می کند. شما می توانید از هر آنچه دوست دارید استفاده کنید. من طعم نودل تخم مرغی را دوست دارم.