2853

طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی و نان تست

مواد لازم:
گوجه فرنگی خردشده: 3 پیمانه
پیاز: 3عدد
سیر: 4حبه
روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
نان تست خردشده: 2عدد
آب مرغ: 3 پیمانه
ریحان: 2قاشق غذاخوری
پونه: به میزان لازم
نمک و فلفل: به میزان لازم
قابلمه‌ای را روی شعله کم گاز قرار داده و مقدار کمی روغن زیتون یا روغن مایع به آن اضافه کنید تا گرم شود. پیازها را به‌صورت نگینی خرد کنید و آن را در روغن تفت دهید تا طلایی شده و نرم گردد. سپس سیرهای از قبل ریز‌ ریز شده را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید. پوست گوجه‌فرنگی‌ها را جدا کنید. (برای راحتی کار می‌توانید آن‌ها را به مدت 1 دقیقه در آب جوش قرار داده، سپس آن‌ها را داخل آب سرد بگذارید تا پوست گوجه‌ها به راحتی جدا شود.) گوجه فرنگی‌های پوست گرفته را نگینی خرد کرده و به مواد سرخ شده اضافه کنید و کمی تفت دهید. برای خوش‌طعم و عطر شدن غذا، آب مرغ، سبزی ریحان، پونه، نمک و فلفل را به بقیه مواد اضافه کنید.
شعله گاز را زیاد کنید تا سوپ به دمای جوش برسد و بعد از جوشیدن حرارت را کم کنید. درب قابلمه را گذاشته، اجازه دهید تا سوپ به مدت 25 دقیقه جوش بخورد. در این مدت زمانی که سوپ در حال جوشیدن است، نان‌های تست را آماده کنید. آن‌ها را مربع‌مربع خرد کنید. سپس داخل تابه‌ای که از قبل با کمی روغن چرب شده، ریخته و تفت دهید تا نرم شود و هر دو طرف نان رنگ طلایی به خود بگیرد. پس از مدت معین (25 دقیقه) که سوپ جوش آمد، نان‌های آماده شده را داخل سوپ بریزید و اجازه دهید تا به مدت 5 دقیقه داخل سوپ، روی حرارت ملایم جوش بخورند.
بعد از گذشت 5 دقیقه، قابلمه را از روی شعله بردارید و 10 دقیقه صبر کنید تا سوپ خودش را بگیرد، سپس سوپ را در ظرف ریخته و برای تزئین از چند برگ ریحان تازه استفاده کنید. این سوپ را داغ نوش جان نمایید.