2852

طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی خامه ای

مواد لازم:
کره: 25 گرم
گوشت قرمز: 100 گرم
پیاز متوسط: 1 عدد
هویج: 1 عدد
شکر: 2 قاشق چایخوری
گوجه فرنگی: 400 گرم
آب گوشت: 450 میلی لیتر
نمک و فلفل: به مقدار کافی
برگ بو: مقداری
آب لیمو: 2 قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق سوپخوری
جعفری: مقداری
نان برشته: به مقدار کافی
خامه: 150 میلی لیتر
مرحله اول تهیه سوپ گوجه فرنگی خامه ای:
100 گرم گوشت قرمز را با چند عدد برگ بو و 4 لیوان آب روی حرارت بگذارید بپزد تا گوشت کاملا پخته شود.

مرحله دوم تهیه سوپ گوجه فرنگی خامه ای:
در یک قابلمه 400 گرم گوجه فرنگی خرد شده را اضافه نمایید، سپس یک عدد هویج رنده شده را هم اضافه کنید.

و به ترتیب 1 عدد پیاز خرد شده و مقداری نمک و فلفل و 2 قاشق چایخوری شکر بی افزایید. سپس آب گوشتی که پختید را به مقدار 450 میلی لیتر به قابلمه اضافه کنید و روی حرارت قراردهید تا همه مواد با حرارت ملایم پخته شده و له شوند.

مرحله سوم تهیه سوپ گوجه فرنگی خامه ای:
پس از آن که سبزیجات با آب گوشت پخته شدند از روی حرارت بردارید و بگذارید تا خنک شود. سپس مواد را داخل بلندر بریزید. گوشت پخته را هم اضافه نمایید و همه مواد را پوره کنید. همه پوره را دوباره به قابلمه برگردانید و بگذارید با حرارت ملایم بجوشد.
مرحله چهارم تهیه سوپ گوجه فرنگی خامه ای:
2 قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی را در 25 گرم کره تفت دهید و به مواد درون قابلمه بی افزایید و هم بزنید و 2 قاشق سوپخوری آبلیمو را هم اضافه نمایید و درب قابلمه را ببندید تا سوپ جا بی افتد. در آخر 150 میلی لیتر خامه را اضافه کنید و بعد از 3 دقیقه جوشیدن از روی گاز بردارید و در ظرف مناسب سرو کنید.

سوپ گوجه فرنگی را با اندکی جعفری تازه و خرد شده تزیین نموده و با نان برشته سرو نمایید. نوش جان