2848

طرز تهیه سوپ گندم

مواد لازم:
نخود: 200گرم
لوبیا: 200گرم
رب: دوقاشق غذاخوری
نمک،فلفل،زردچوبه: به مقدار لازم
روغن زیتون: به مقدار لازم
پیاز: یک عدد
سیر: یک عدد
گندم: 400 گرم
1-گندم خرد شده با 8 لیوان آب و مقداری نمک روی اجاق گاز می گذاریم تا پخته شود.
2-بعد از یک ساعت نخود و لوبیا به آن اضافه می کنیم.
به مدت سه ساعت روی اجاق گاز باشد تا خوب جا بیفتد.
3- سیر وپیاز در روغن سرخ کرده و فلفل، زردچوبه، رب به آن اضافه می کنیم.
سپس در دیگ سوپ بریزید.
نوش جان