2830
طرز تهیه سوپ قارچ و هویج
مواد لازم:
هویج: 2عدد
پیاز: 2 عدد
قارچ خرد شده: 2 لیوان
شیر: 3 لیوان
روغن مایع: 2 قاشق غذا خوری
کره: 3 قاشق غذاخوری
آرد سفید: 3 قاشق غذاخوری
آب: 2 لیوان
عصاره گوشت: به مقدار کافی
نمک و فلفل: به مقدار کافی
شعله ی اجاق را روی متوسط تنظیم کنید و قابلمه ی مناسب را روی اجاق بگذارید. روغن را درون قابلمه بریزید تا گرم شود، سپس پیاز و هویج رنده شده را داخل قابلمه بریزید و تا وقتی که نرم شوند تفت دهید. بعد از اینکه پیاز و هویج سبک شدند قارچ های خرد شده را نیز اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر تفت دهید تا قارچ ها نیز نرم شوند.در ظرفی جداگانه آب وشیر را با هم مخلوط کنید و به موادی که درون قابلمه تفت داده اید اضافه کنید. برای اینکه سوپ جا بیفتد باید حسابی بجوشد. بنابراین حرارت را زیاد نمایید تا سوپ شروع به جوشیدن کند. سپس نمک، فلفل ومقداری پودر عصاره گوشت را اضافه کنید و هم بزنید تا ادویه ها به خورد مواد بروند.کره را روی حرارت آب کنید و داخل کاسه ای بریزید و آرد را کم کم به کره اضافه کنیدو هم بزنید تا مخلوطی یکدست بدست آید. سپس این سس را به سوپ در حال جوش اضافه کنید وشعله ر املایم کنید تا سوپ غلیظ شود. پس از اینکه سوپ جا افتاد درون ظرف مناسب بریزید و تا قبل از اینکه سرد شود آن را سرو کنید. نوش جان.نکته: میتوانید به جای عصاره گوشت از نصف لیوان آب گوشت هم استفاده کنید. دلیل اینکه این سوپ باید داغ سرو شود کره ی موجود در این غذاست. چراکه کره بعد از سرد شدن سفت میشود و سوپ حالت و طعم خوبش را از دست میدهد
هویج: 2عدد
پیاز: 2 عدد
قارچ خرد شده: 2 لیوان
شیر: 3 لیوان
روغن مایع: 2 قاشق غذا خوری
کره: 3 قاشق غذاخوری
آرد سفید: 3 قاشق غذاخوری
آب: 2 لیوان
عصاره گوشت: به مقدار کافی
نمک و فلفل: به مقدار کافی
شعله ی اجاق را روی متوسط تنظیم کنید و قابلمه ی مناسب را روی اجاق بگذارید. روغن را درون قابلمه بریزید تا گرم شود، سپس پیاز و هویج رنده شده را داخل قابلمه بریزید و تا وقتی که نرم شوند تفت دهید. بعد از اینکه پیاز و هویج سبک شدند قارچ های خرد شده را نیز اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر تفت دهید تا قارچ ها نیز نرم شوند.در ظرفی جداگانه آب وشیر را با هم مخلوط کنید و به موادی که درون قابلمه تفت داده اید اضافه کنید. برای اینکه سوپ جا بیفتد باید حسابی بجوشد. بنابراین حرارت را زیاد نمایید تا سوپ شروع به جوشیدن کند. سپس نمک، فلفل ومقداری پودر عصاره گوشت را اضافه کنید و هم بزنید تا ادویه ها به خورد مواد بروند.کره را روی حرارت آب کنید و داخل کاسه ای بریزید و آرد را کم کم به کره اضافه کنیدو هم بزنید تا مخلوطی یکدست بدست آید. سپس این سس را به سوپ در حال جوش اضافه کنید وشعله ر املایم کنید تا سوپ غلیظ شود. پس از اینکه سوپ جا افتاد درون ظرف مناسب بریزید و تا قبل از اینکه سرد شود آن را سرو کنید. نوش جان.نکته: میتوانید به جای عصاره گوشت از نصف لیوان آب گوشت هم استفاده کنید. دلیل اینکه این سوپ باید داغ سرو شود کره ی موجود در این غذاست. چراکه کره بعد از سرد شدن سفت میشود و سوپ حالت و طعم خوبش را از دست میدهد