2820
طرز تهیه سوپ عدس مجارستانی
مواد لازم:
عدس: 3 پیمانه
پیاز: 3 عدد
سیر: 1 قاشق غذا خوری
ساقه کرفس: 3 عدد
بادمجان: 3 پیمانه
نمک: 2 قاشق چایخوری
فلفل: 2 قاشق چایخوری
زردچوبه: 2 قاشق چایخوری
پودر پاپریکا: نصف قاشق چایخوری
سرکه سیب: 2 پیمانه
برگ بو: 1 عدد
آب مرغ: 3 لیتر
روغن زیتون: 3 قاشق غذا خوری
ماست: برای تزئین
گشنیز: برای تزئین
زیره: برای تزئین
سوپ عدس مجارستانی یک غذای کاملا مقوی و سرشار از انواع پروتئین و ویتامین است. طرز تهیه آن نیز به راحتی و با صرف کمی زمان انجام میگیرد. فقط باید مواد را آماده کنید یعنی کرفس را خرد کنید. پیازها را خلال کنید و سیر را ریز کنید.چون بادمجان سیاه میشود و شما نمیتوانید مدت زیادی آن را به شکل رنده شده نگه دارید بهتر است بعد از اینکه تمام مواد را آماده کردید آن را نیز رنده کنید. سپس پیازها را سرخ کنید. آنها را در ماهیتابه ای گود همراه با روغن زیتون سرخ کنید، بعد از اینکه طلایی و کمی سبک شدند؛ سیر ریز شده، پودر پاپریکا و کرفس خرد شده را روی آن ریخته و تقریباً تا 10 دقیقه همه مواد را با هم تفت دهید.
حالا بادمجان را رنده کنید و با آب مرغ، عدس ریز، برگ بو، نمک و فلفل به محتویات ماهی تابه اضافه کنید و همه مواد را با هم قاطی کنید تا خوب مخلوط شوند. سپس سرکه سیب را روی این مواد بریزید و حرارت را روی متوسط بگذارید، وقتی به جوش آمد شعله را روی کم بگذارید تا وقتی که عدس ها له و حسابی پخته شوند.حالا وقت سرو کردن سوپ رسیده آن را در ظرف مناسبی ریخته با کمی ماست، زیره و گشنیز تازه تزیین کنید.
عدس: 3 پیمانه
پیاز: 3 عدد
سیر: 1 قاشق غذا خوری
ساقه کرفس: 3 عدد
بادمجان: 3 پیمانه
نمک: 2 قاشق چایخوری
فلفل: 2 قاشق چایخوری
زردچوبه: 2 قاشق چایخوری
پودر پاپریکا: نصف قاشق چایخوری
سرکه سیب: 2 پیمانه
برگ بو: 1 عدد
آب مرغ: 3 لیتر
روغن زیتون: 3 قاشق غذا خوری
ماست: برای تزئین
گشنیز: برای تزئین
زیره: برای تزئین
سوپ عدس مجارستانی یک غذای کاملا مقوی و سرشار از انواع پروتئین و ویتامین است. طرز تهیه آن نیز به راحتی و با صرف کمی زمان انجام میگیرد. فقط باید مواد را آماده کنید یعنی کرفس را خرد کنید. پیازها را خلال کنید و سیر را ریز کنید.چون بادمجان سیاه میشود و شما نمیتوانید مدت زیادی آن را به شکل رنده شده نگه دارید بهتر است بعد از اینکه تمام مواد را آماده کردید آن را نیز رنده کنید. سپس پیازها را سرخ کنید. آنها را در ماهیتابه ای گود همراه با روغن زیتون سرخ کنید، بعد از اینکه طلایی و کمی سبک شدند؛ سیر ریز شده، پودر پاپریکا و کرفس خرد شده را روی آن ریخته و تقریباً تا 10 دقیقه همه مواد را با هم تفت دهید.
حالا بادمجان را رنده کنید و با آب مرغ، عدس ریز، برگ بو، نمک و فلفل به محتویات ماهی تابه اضافه کنید و همه مواد را با هم قاطی کنید تا خوب مخلوط شوند. سپس سرکه سیب را روی این مواد بریزید و حرارت را روی متوسط بگذارید، وقتی به جوش آمد شعله را روی کم بگذارید تا وقتی که عدس ها له و حسابی پخته شوند.حالا وقت سرو کردن سوپ رسیده آن را در ظرف مناسبی ریخته با کمی ماست، زیره و گشنیز تازه تزیین کنید.