2807

طرز تهیه سوپ سیب زمینی و کرفس

مواد لازم:
مرغ: 2 لیوان
کرفس: 3 ساقه
پیاز: 2 عدد
سیر: 4 حبه
آب مرغ: 2 لیوان
سیب زمینی: 6 عدد
کره: 50 گرم
آرد: 1/2 لیوان
ترخون: 2 قاشق چایخوری
خامه: 1/3 لیوان
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
گیشنیز: 2 قاشق چای خوری
قابلمه را روی شعله ملایم گاز قرار دهید. ابتدا نصف کره را همراه با مرغ های ریش ریش شده سرخ کنید و این مواد را پس از سرخ شدن از قابلمه خارج کنید. دوباره درون قابلمه کمی روغن بریزید و این بار پیاز ها را خرد کنید و تفت دهید. در مرحله بعدی کرفس را خرد کنید و همراه با پیاز خوب تفت دهید و در انتهاب سیر را درون این مخلوط رنده کنید تا باز هم تفت بخورد و بوی خوب سیر بلند شود.در این مرحله نوبت سیب زمینی است آن را خرد کنید و به مواد قبلی اضافه کنید و هم بزنید و سپس مرغ ریش ریش شده و سرخ شده را اضافه کنید. در انتها آب مرغ را اضافه کنید اگر دیدید آب مرغ کم است و روی مواد را نمی پوشاند کمی آب اضافه کنید درب قابلمه را بگذارید تا مواد کمی بجوشد
یک ماهی تابه روی شعله ملایم گاز بگذارید و کمی کره را با آرد تفت دهید و اجازه دهید تا یکدست و غلیظ شود سپس خامه را اضافه کنید و هم بزنید. بعد از این زمان ترخون و گشنیز ریز شده را اضافه کنید 2-3 دقیقه مواد را کاملا با هم مخلوط کنید. محتویات ماهی تابه را به مخلوط قابلمه اضافه کنید و کاملا هم بزنید و 4-5 دقیقه اجازه دهید تا بجوشد و سوپ کاملا جا بیافتد. این سوپ را در ظرف مناسبی بریزید و آن را تزئین کنید.