2795

طرز تهیه سوپ ذرت و سیب زمینی

مواد لازم:
دانه ذرت: 3 لیوان
سیب زمینی: 1 عدد
سیر: 1 حبه
ترخون: 2 قاشق غذا خوری
رازیانه خرد شده: 2 لیوان
کره: 3‌ قاشق غذاخوری
ابتدا دانه های ذرت را از چوب جدا کنید و سپس در یک قابلمه 4 لیوان آب ریخته و همراه با چوب های ذرت اجازه دهید تا حدود 30 دقیقه بپزد آن را از صافی عبور دهید و از این آب برای پخت سوپ خوشمزه خود استفاده کنید. 2 لیوان آب مرغ هم می تواند جایگزین مناسبی برای این کار باشد. در یک ماهی تابه کره بریزید و روی شعله ملایم گاز قرار دهید سپس پیاز را خرد کرده و به کره اضافه کرده و تفت دهید. سپس رازیانه و سیر خرد شده را اضافه کنید تفت دهید و حرارت را خاموش کنیدیک قابلمه روی اجاق گاز قرار دهید. مخلوط ماهی تابه را داخل قابلمه بریزید سپس سیب زمینی خرد شده را اضافه کنید و دانه های ذرت را که پخته اید به آن اضافه کنید چاشنی ها مثل ترخون آب ذرت یا آب مرغ نمک و فلفل را به این مخلوط اضافه کرده و درب قابلمه را بگذارید تا بپزد و جا بیافتد. در اواخر پخت در صورت تمایل می توانید مقداری رشته یا ماکارونی فرمی به سوپ اضافه کنید. این سوپ آماده است آن را در ظرف مناسبی بریزید و با دانه های ذرت آن را تزئین کنید.