2793
طرز تهیه سوپ دال عدس
مواد لازم:
دال عدس: 2 لیوان
برنج نیم دانه: 1 لیوان
کره: 2قاشق چایخوری
سیب زمینی: 2عدد
تره فرنگی: 2عدد
سیر خرد شده: 2حبه
رب گوجه فرنگی: 5 قاشق چایخوری
آب لیموی تازه: 1 قاشق چایخوری
پیاز: 2عدد
از یک ساعت قبل دال عدس را خیس نمایید. در ماهیتابه ای روغن ریخته و پیاز و سیر خرد شده را به آن اضافه کنید و بر روی حرارت ملایم قرار داد و تقت دهید تا نرم شوند.در قابلمه ای عدس خیس خورده را به همراه پیاز وسیر تفت داده شده بریزید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید. نمک و فلفل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. سیب زمینی را نگینی خرد کرده و به همراه رب گوجه فرنگی و برنج نیم دانه به قابلمه اضافه کنید.4 لیوان آب به بقیه مواد اضافه کرده و منتظر بمانید تا سوپ جا بیفتد . بهتر است هر 10 دقیقه مواد را هم بزنید تا عدس ته نگیرد. اگر تمایل داشتید پس از اینکه سوپ جا افتاد می توانید آبلیمو و کره را به آن اضافه کنید.نکته ها : بجای آب میتوانید ازعصاره مرغ مخلوط با آب جوش استفاده کنید. درصورتیکه احساس کردید آب غذا کم است میتوانید در زمان پخت مقداری آب جوش اضافه کنید.
دال عدس: 2 لیوان
برنج نیم دانه: 1 لیوان
کره: 2قاشق چایخوری
سیب زمینی: 2عدد
تره فرنگی: 2عدد
سیر خرد شده: 2حبه
رب گوجه فرنگی: 5 قاشق چایخوری
آب لیموی تازه: 1 قاشق چایخوری
پیاز: 2عدد
از یک ساعت قبل دال عدس را خیس نمایید. در ماهیتابه ای روغن ریخته و پیاز و سیر خرد شده را به آن اضافه کنید و بر روی حرارت ملایم قرار داد و تقت دهید تا نرم شوند.در قابلمه ای عدس خیس خورده را به همراه پیاز وسیر تفت داده شده بریزید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید. نمک و فلفل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. سیب زمینی را نگینی خرد کرده و به همراه رب گوجه فرنگی و برنج نیم دانه به قابلمه اضافه کنید.4 لیوان آب به بقیه مواد اضافه کرده و منتظر بمانید تا سوپ جا بیفتد . بهتر است هر 10 دقیقه مواد را هم بزنید تا عدس ته نگیرد. اگر تمایل داشتید پس از اینکه سوپ جا افتاد می توانید آبلیمو و کره را به آن اضافه کنید.نکته ها : بجای آب میتوانید ازعصاره مرغ مخلوط با آب جوش استفاده کنید. درصورتیکه احساس کردید آب غذا کم است میتوانید در زمان پخت مقداری آب جوش اضافه کنید.