2764

طرز تهیه سوپ پیازچه و قارچ

مواد لازم:
هویج: 2 عدد
چغندر: 2 پیمانه
لیمو ترش: 1 قاشق
جو: 1 پیمانه
جعفری: 2 پیمانه
قارچ: 10 عدد
تره فرنگی: 3 پیمانه
روغن کنجد: به میزان دلخواه
ادویه کاری: به میزان دلخواه
یک قابلمه کوچک را روی شعله متوسط گاز قرار دهید. بلغور جو را که از قبل خیس کرده اید داخل قابلمه بریزید و روی آن زردچوبه و نمک بریزید کمی آب اضافه کنید و بگذارید تا بپزد. هویج را خرد کنید و به آن اضافه کنید. جعفری را نیز خرد کنید و به مخلوط سوپ اضافه کنید و خوب هم بزنید. درب قابلمه را بگذارید تا مواد با هم پخته شوند.
در یک تابه متوسط کمی کره بریزید و اجازه دهید تا ذوب شود سپس تره فرنگی یا پیازچه خرد شده را به آن افزوده و تفت دهید. سپس قارچ را که خرد کرده اید به پیازچه ها اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید محتویات ماهی تابه را به مخلوط بلغور و جعفری و هویج اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید و حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید تا خوب پخته شوند.
سوپ خوش رنگ خود را در ظرفی بریزید و روی آن را با پیازچه و قارچ تزئین کنید. طعم ترش و خوشمزه آبلیمو و آبغوره در این سوپ عالی است.