2723

طرز تهیه سمبوسه پنیر ریکوتا

مواد لازم:
پنیر ریکوتا: (375 گرم)
آرد سوخاری: (200 گرم)
پنیر پارمسان: (60 گرم)
نمک: به مقدار لازم
روغن سرخ کردنی: 2 پیمانه
جعفری خرد شده: 1 قاشق سوپخوری
ابتدا باید مواد اولیه را با هم مخلوط کنید. پنیر ریکوتا، نان خشک کوبیده، پنیر پارمسان، جعفری و نمک را در یک ظرف مناسب ریخته و با هم مخلوط کنید به طوری که ماده‌ای یکدست با طعم و بویی یکسان بدست آید. مخلوط آماده شده را به صورت توپک درست کنید.
سپس توپ‌های گرد شده را در نان‌های خشک کوبیده قرار داده و در روغن داخل ماهیتابه شروع به پختن کنید تا خوب سرخ شود به طوری که همه طرف آن‌ها قهوه‌ای طلایی شود. بعد مواد پخته شده را با کف‌گیر یا قاشق از ماهیتابه خارج کرده و برای اینکه روغن مواد به خوبی گرفته شود آن را بر روی حوله کاغذی آشپزخانه قرار دهید. سمبوسه پنیر ریکوتا را داغ داغ سرو کنید تا از مزه نیفتد.