2722

طرز تهیه سمبوسه پنیر پارمسان

مواد لازم:
تخم مرغ: 2 عدد
نمک: به میزان لازم
پنیر چدار: 250 گرم
فلفل: به میزان لازم
پنیر پارمسان: 6 قاشق سوپخوری
آرد: 100 گرم
روغن: 2 پیمانه
آرد سوخاری: 150 گرم
ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ ها را جداکنید. زرده هارا دریک کاسه جداگانه بریزید و کمی هم بزنید تا یک دست شوند بعد سفیده هارا با کمی نمک در یک ظرف مناسب ریخته و هم بزنید تا خوب شکل بگیرند.
سپس پنیر چدار و پنیر پارمسان رنده شده را با نیمی از آرد، و به میزان لازم نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا مواد حالت خمیر نرم و شلی را پیداکنند. از مخلوط‌ تهیه شده توپک‌های گرد مانند گردو بردارید.
حالا زرده تخم مرغ‌ها را در یک کاسه ریخته و سمبوسه‌های گردی که آماده کرده اید را داخل کاسه فرو برده و خارج کنید و سپس به آرد ساده آغشته کرده و در داخل آرد سوخاری یا پودر نان خشک به خوبی بغلتانید.روغن مخصوص سرخ کردنی را در یک ماهیتابه ریخته و بر روی حرارت بالا قرار دهید سپس سمبوسه‌ها را در داخل روغن کاملا سرخ کنید تا پخته شوند طوری که تمام اطراف آن‌ها به رنگ قهوه‌ای طلایی در آید. سپس سمبوسه‌های پخته را خارج کنید و برای آنکه روغن اضافی آن خارج گردد آن‌ها را بر روی دستمال آشپزخانه بگذارید. سمبوسه‌های خوشمزه آماده هستند آنها را داغ داغ نوش جان فرمائید.