2706

طرز تهیه سس نان

مواد لازم:
خامه: 150 گرم
شیر: 250 میلی لیتر
خمیر نان: 75 گرم
کره: 50 گرم
پیاز: یک عدد
سیر: نصف حبه
برگ بو: یک برگ
پودر مریم گلی: 1 قاشق چایخوری
جوز هندی: به میزان لازم
نمک و فلفل: به میزان لازم
ابتدا شیر و کره را به روش بن ماری در ظرفی گرم کرده و سپس پیاز، سیر و برگ بوی خرد شده پودرمریم گلی و جوز هندی را به آنها اضافه نمایید پس از چند دقیقه هم زدن و قبل از اینکه به جوش بیاید از خرده های نان مقداری خمیر نان تهیه کنید و آن را نیز اضافه کرده و اجازه دهید به مدت نیم ساعت با حرارت ملایم پخته شود پس از پخت سس آن را در آسیاب ریخته و در نهایت خامه، نمک و فلفل را نیز به آن اضافه نمایید.
نکته: این سس را می­توان به همراه گوشت بوقلمون نوش جان کرد.