2705

طرز تهیه سس موسیر

مواد لازم:
سس مایونز: 50 گرم
خیارشور: 2 عدد
ماست: 150 گرم
تخم مرغ: 1 عدد
پیاز: 1 عدد
لیمو ترش: 1 عدد
نمک و فلفل: به مقدار کافی
جعفری: به میزان لازم
موسیر: 2 قاشق غذاخوری
پیازها، موسیر و جعفری را ریز خرد کنید. یک ظرف بردارید، پیازهای خرد شده را همراه با موسیر و جعفری داخل ظرف بریزید. 1 عدد تخم مرغ را در آب بپزید تا سفت شود. سپس آن را ریز خرد کنید و به مخلوط اضافه کنید. همه مواد را با هم خوب ترکیب کنید. 2 عدد خیارشور را ریز خرد کنید و آن را هم به مواد اضافه کنید.
سس مایونز را با 150گرم ماست ترکیب کنید و آنها را روی تمام مواد قبلی بریزید. با اضافه کردن کمی نمک و فلفل همه مواد را با هم مخلوط کنید. یک عدد لیمو ترش را آب بگیرید و سس را با آن ترش و خوشمزه کنید. اگر مایل باشید میتوانید به جای ریز کردن مواد، آنها را در مخلوط کن با هم میکس کنید به این شکل یک سس نرم و لطیف خواهید داشت.
این سس مخصوص سبزیجات پخته است و بهترین چاشنی برای غذاهای گیاهی است که به شکل سرد سرو میشود. البته فراموش نکنید که انواع چیپس و نان تست طعم دار نیز با آن حسابی خوشمزه خواهد شد. نوش جان