2695
طرز تهیه سس گوشت
مواد لازم:
پیاز: 5 عدد
روغن پسته: 2 قاشق سوپخوری
آب مرغ: 1 فنجان
سفیده تخم مرغ: 1 عدد
زنجبیل: 1/2 قاشق چایخوری
نشاسته ذرت: 2 قاشق غذا خوری
آب: 1 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
سینه مرغ: 125 گرم
ابتدا گوشت مرغ را به تکه های کوچک تبدیل کنید. سپس یک ماهی تابه آماده کنید و داخل آن روغن بریزید. پیازها را داخل آن ریز خرد کنید و تفت دهید. سپس زنجبیل رنده شده یا آب زنجبیل را اضافه کرده و باز هم تفت دهید. آب مرغ را گرم کنید و در مرحله بعدی اضافه کنید و بگذارید تا آب مرغ جوش بیاید. در این مرحله گوشت های خرد شده را اضافه کنید و نمک و فلفل بپاشید. در مرحله بعدی سفیده تخم مرغ زده شده و آب را اضافه کنید و همه مواد را مخلوط کنید. در مرحله آخر نشاسته ذرت را اضافه کرده و بگذارید تا خوب بپزد و سس غلیظ شود.
پیاز: 5 عدد
روغن پسته: 2 قاشق سوپخوری
آب مرغ: 1 فنجان
سفیده تخم مرغ: 1 عدد
زنجبیل: 1/2 قاشق چایخوری
نشاسته ذرت: 2 قاشق غذا خوری
آب: 1 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
سینه مرغ: 125 گرم
ابتدا گوشت مرغ را به تکه های کوچک تبدیل کنید. سپس یک ماهی تابه آماده کنید و داخل آن روغن بریزید. پیازها را داخل آن ریز خرد کنید و تفت دهید. سپس زنجبیل رنده شده یا آب زنجبیل را اضافه کرده و باز هم تفت دهید. آب مرغ را گرم کنید و در مرحله بعدی اضافه کنید و بگذارید تا آب مرغ جوش بیاید. در این مرحله گوشت های خرد شده را اضافه کنید و نمک و فلفل بپاشید. در مرحله بعدی سفیده تخم مرغ زده شده و آب را اضافه کنید و همه مواد را مخلوط کنید. در مرحله آخر نشاسته ذرت را اضافه کرده و بگذارید تا خوب بپزد و سس غلیظ شود.