2680

طرز تهیه سس شین

مواد لازم:
پیازچه: 3 عدد
پیاز: 1 عدد
آب گرم: یک کاسه
فلفل سبز تند: 1 عدد
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
سبزیجات معطر: به میزان لازم
موسیر: 50 گرم
آب قلم: 1 پیمانه
آویشن: به میزان لازم
مغز قلم: یک قاشق
کره: 50 گرم
سس Shin یا سس مغز قلم یک سس فرانسوی، مخصوص انواع استیک، راگو و انواع غذاهای گوشتی خوشمزه است. سبزی های معطری که در این سس استفاده میشود عطر و طعمی فوق العاده دارد که طعم غذا را دو چندان میکنند. برای تهیه این سس مخصوص، سعی کنید قلم گاو تهیه کنید که مغز بیشتری دارد.
برای آماده سازی مواد این سس خوشمزه، ابتدا تمام سبزیجات معطر مثل؛ پیازچه، آویشن، ترخون، نعناع، جعفری و موسیر را ریز میکنیم. برای آماده کردن موسیر باید از شب قبل آن را در آب خیس کرده باشد. بعد میتوانید آن را بکوبید. قلم را به مدت 5 ساعت روی حرارت نگه دارید که هم روغن بیفتد و هم مغز آن به خوبی جدا شود. این مقدمات را که فراهم کردید شروع به آماده کردن سس کنید.
ابتدا مقداری کره را به روش بن ماری آب میکنیم. موسیر را به آن اضافه میکنیم تا کمی نرم شود. آب قلم گاو یا گوسفند را با مقداری آب جوش ترکیب میکنیم و به کره و موسیر اضافه میکنیم. با چند عدد فلفل سبز تند که از قبل خرد کردیم، اجازه میدهیم حسابی بجوشد تا غلیظ شود. موسیر که حسابی پخته شد، سبزیجات معطری که از قبل ریز کرده بودیم را به همراه کمی نمک و فلفل به محتویات قابلمه اضافه میکنیم. مغز قلم را که بخوبی پخته به این مواد اضافه میکنیم بعد از اینکه به جوش آید سس شما آماده است. میتوانید آن را با انواع غذاهای گوشتی خوشمزه سرو کنید.